Mehmet Soydan; “İskenderun’u köy görünümünden kurtaracağız”

soydan meydan1
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi mahalle toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Dün de Meydan Mahallesi’ne konuk olan Soydan, İskenderun Belediyesi’ni AK Parti ile bütünleştirmek istediklerini söyledi.
Meydan Mahallesi’nde kalabalık bir gruba seslenen Sodan, İskenderun’u, İskenderun’a yakışır şehir haline getirmek istediklerini açıkladı.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan; “Bu şehri yeniden planlamak istiyoruz. Bu şehri köy görünümünden kurtarıp, daha yaşanabilir hale getirip, bu şehrin ticaretini, ekonomisini büyütmek istiyoruz. Sayın Bakanımız söyledi; İskenderun’a bir kampus getirmiştik biliyorsunuz. Orayı İskenderun Teknik Üniversitesi yapmak istiyoruz inşallah. Yapacağımız işler çok. Projelerimiz çok. Ama inşallah gelecek haftadan sonra İskenderun’u bir baştan bir başa sizlerle beraber tarayacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Çünkü biz bu şehre güçlü bir şekilde seçilip gelmek istiyoruz. Hem sizlerin hakkını hukukunu hem de İskenderun’un hakkını hukukunu korumak, savunmak ve mücadele etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan’a yoğun ilgi gösteren Meydan Mahallesi sakinleri, Soydan’ı Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini söyleyip, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.