BASKETBOL HAKEMLERİNİN GECESİ BİR BAŞKA OLUR

basketbol gece3
Türkiye Basketbol Federasyonu Hatay İl Temsilciliği tarafından bir dayanışma gecesi düzenlendi.
Harbiye Boğaziçi Restaurantta düzenlenen dayanışma yemeğine Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş, Başkan Vekili Serdar Güven, Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali, Basketbol Hatay İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal, Basketbol Hatay İl Temsilciliği Basın Danışmanı M.Hüseyin Zorkun, İl Temsilciliği İl hakem kurulu ve tertip kurulu üyeleri, teknik komiserler ve il geneli görev yapan basketbol hakemleri katılım gösterdi.
Basketbol Hatay İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal yaptığı açılış konuşmasında, basketbol ailesi dayanışma yemeğinde bu güzel camia ile bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, göreve geldiği 2 yıllık süre içerisinde basketbol ailesi olarak çok önemli organizasyonlara imza attıklarını söyledi.
Banu Mursal, Hatay’da bir çok önemli organizasyonu başarı ile sonuçlandırdıklarına dikkat çekerek, “Bu başarıyı burada bulunan tüm güzel insanlar ile birlikte gerçekleştirdik. Hatay’ı birlikte, hak ettiğinden daha iyi bir noktaya getirmek ve çok değerli ve başarılı sporcu, hakem ve antrenörler yetiştirmek için çaba harcıyoruz” dedi. İl Temsilcisi Mursal ayrıca, bu başarılara imza atarken her zaman yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın’a, hakem camiasına ve basketbol camiasına teşekkür etti. Hatay genelinde görev yapan basketbol hakemleri felekten bir gece çalarak, dayanışma gecesinde gönüllerince eğlendiler. Basketbol il hakem kurulu üyeleri, teknik komiserler ve hakemler, dayanışma gecesinde sahne alan sanatçılar ve müzik eşliğinde eğlenerek, oyunlar oynayarak ve halay çekerek, yoğun bir tempo ile geçen basketbol sezonunun yorgunluğunu ve stresini attılar.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.