Mehmet Soydan; “Herkese hizmet etmek için gönlümüzü açtık”

soydan yunusemre
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Yunus Emre Mahallesi’nde halkla kucaklaştı. AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Yunus Emre Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda halka hitap etti. Kalabalık vatandaş topluluğunun karşıladığı ve yoğun ilgi gösterdikleri Mehmet Soydan, İskenderun’da sağcısının solcusunun, her kesimden insanın hizmetinde olmak için yola çıktıklarının altını çizdi.
‘Halka hizmet, Hakka hizmet’ düsturuyla hareket ettiklerini ve yaradılanı yaradandan ötürü sevdikleri için hizmet yoluna çıktıklarını belirten Soydan, önümüzdeki hafta adayın belirleneceğini ve adaylık nasip olursa çalmadık kapı bırakmadan İskenderun’da seçimi kazanmak için çalışacaklarını söyledi.

‘GÖNLÜMÜZ GENİŞ, HERKESE YER VAR’
Milletvekilliği döneminde her zaman halkın içerisinde olduklarını belirten Mehmet Soydan şöyle konuştu;”
“2001 yılında AK Parti kurucu ilçe başkanı olarak siyasete atıldım ve o günden bu yana aranızdayım. 2002’de milletvekili seçildim ve 2007’ye kadar halkıma hizmet etmeye çalıştım. Tabi ki, uzun bir mola verdik. Ama şimdi Allah nasip ederse, İskenderun’u yönetmeye talip oluyoruz. Kimin derdi sorunu varsa siyasi parti yapmaksızın insanlarımızın sorunlarını çözmeye çalıştık. Halkın öncelikli olan ihtiyaçlarını hizmete dönüştürmeye çalıştık. Halkın gönlüne girmeye ve hizmet adamı olmaya gayret ettik. Bugün daha donanımlı, daha bilgili olarak yerelde iktidar olmak için yola çıktık. İskenderun’da yaşayan 250 bin insanımızın hakkını savunmak, korumak, kollamak için yola çıktık. Allah bizleri utandırmasın. Bizim için insanların gönlünü almak hep önemli oldu, hizmet için yola çıkarke nde bizim için önemli olan insanlarımızın gönlünü almak. İnsanların etnik kökenlerine memleketlerine bakarak değil, yaradandan dolayı yaradılanı sevmek için yola çıktık. Bugün de aynı noktadayız. Gönlümüz geniş, herkese hizmet etmek için gönlümüzü açtık. Geçmişe takılmadan beyaz bir sayfa açarak bu kente hizmet etmek için yolumuza çıktık. Sadece sağ merkezli değil, bu şehirde yaşayan libarellerin sağ duyulu sosyal demokratların da oyunu, gönlünü almak için yola çıktık. İskenderun’a bir üniversite kampusu yapmak için çok uğraşmıştık. Bugün o üniversite geliyor. Zamanında her şeyi planlamıştık ve bunun müjdesini Hatay Büyükşehir Adayımız Sayın Sadullah Ergin verdi. İskenderun’a yapacağımız, yeni çığır açacak hamlelerimizi, Ankara ile, bürokratlarımız ile birlikte hayata geçirmeyi planlıyoruz. İnşallah gelecek hafta sizlerle birlikte yola çıkacağız ve harekete geçeceğiz. yani şarkımız devam edecek” dedi.
SOYDAN’A DESTEK BÜYÜK Konuşmasının ardından halkla sohbet eden Mehmet Soydan’a destek ve ilgi yoğundu. İskenderun’da bir devrim yapılması gerektiği fikrini savunan Yunus Emre Mahallesi sakinleri Türkiye’de dönen oyanlara şahit olduklarını, bunun kirli bir oyundan ibaret olduğunu ve birlik beraberlik içerisinde AK Parti’ye destek olunması gerektiğini söylediler.

Önceki İçerikKİRMİT AİLESİ’NDE ÇİFTE MUTLULUK!
Sonraki İçerikKİRLİ OYUN!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.