İskenderun’un silüeti değişiyor!

altinvadi3
60 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunan Altınvadi Residence, İskenderun/ Nardüzü’nde hayata geçiriliyor. Canpolat İnşaat tarafından inşa edilen Altınvadi Residence’ta fiyatlar 275 bin liradan başlangıç gösteriyor.
Denizin maviliklerinden gökyüzüne doğru süzülen yeşillerin ardından ulaşılan bir zirvede; İskenderun’da beklentilerin ötesinde kaliteli ve konforlu bir yaşam yükseliyor.. Her zaman ileriyi görenlerin, büyük hayaller kuranların, gözü hep yüksekte olanların, projesi Altınvadi Residence İskenderun’un yeni simgesi olmaya hazırlanıyor.. Altınvadi Residence; İskenderun Arsuz Yolu Kesişiminde Anemon Oteli yakınlarında 22.5 dönüm arsa üzerine kuruluyor.
Altınvadi Residence, düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyruldu.
Can Polat İnşaat YK Başkanı Ümmet Canpolat, Altın Ateş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş, Saim Kınalı ve Ali Rıza Gez’in ortaklığında konuşlanacak olan Altınvadi Residence, 1. Derece Deprem Bölgesi koşullarının gerektirdiği teknik detayları kapsayacak şekilde hazırlanıyor. Proje arazisinin jeolojik, depremsellik, geoteknik etüt ve temel sisteminin değerlendirilmesi, ayrıca; projenin taşıyıcı sistem statik ve betonarme hesapları, Çukurova Üniversitesi akademisyenleri Prof.Dr. Hasan Çetin, Prof.Dr. Mustafa Laman ve Prof.Dr. Ahmed Kamil Tanrıkulu tarafından yapıldı.

‘ÇITAYI YÜKSELTTİK’
Toplantıda konuşan, Altın Ateş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş, “İskenderun’luyum ve bu kenti çok seviyorum” dedi ve ekledi; “Bu kente olan aşkım ve tutkum nedeniyle, İskenderun’a değer katacak gelecek nesillere örnek olacak eserler bırakmayı hep arzu etmişimdir. İşte bu proje; benim tutkularımın bana çizdiği bir yolda karşıma çıkıverdi. İskenderun’un silüetini değiştirecek ona değer katacak ve hepsinden önemlisi bu kentin insanına layık bir proje. Yola ilk çıktığımızda bir çok müteahhitle görüştük. Önümüze çok farklı seçenekler çıktı ama içimize gerçekten sinen bir proje ortada yoktu. Yaptığımız araştırmalar sonucunda hep aynı isme ulaştık. Ümmet Canpolat! Kendisini dinledik, yaptıklarını gördük ve herşeyden önemlisi önümüze koyduğu projeydi.. Sonuç ortada. İskenderun’a hayal bile edemeyeceğimiz bir projeyi sundu bizlere.
Bizler iskenderun sevdalıları olarak, Ümmet Bey’e ve de Altınvadi projesine inandık. Biliyoruz ki kentimizde çıtayı en üste taşıdık. Bundan sonra üretilecek her projede insanlar bunun üstüne koymalı ve iskenderun’a yeni değerler kazandırmalı.”

HAYALDİ GERÇEK OLDU!
Canpolat İnşaat YK Başkanı Ümmet Canpolat ise açıklamasında, “Şunu belirtmek isterim ki; bugün burada olmak ve bu projeyi hayata geçirmiş olmaktan dolayı son derece mutluyum. Canpolat inşaat olarak; Adana’da bugüne kadar çok güzel işler yaptık, çok önemli projelerin altına imza attık.
Özellikle ÇTS Yapı ve CSTİL Mimarlık firmalarımız, Adana’da ve bölgede çok çok başarılı sonuçların altına imza atmışlardır. Yılların getirdiği deneyim ve özgüven sayesinde bugün burda sizlerin karşısındayız. Bu projede olmak istememdeki en büyük etken hiç kuşkusuz herşeyden önce sevgili dostlarım ve iş ortaklarım Sayın Uğur Ateş, Sayın Ali Rıza Gez ve Sayın Saim Kınalı’nın samimi beklentiler içerisinde sergiledikleri tutum olmuştur. Onların ticari kaygılardan uzak, İskenderun’a değer katacak, şehrin vizyonunu değiştirecek, insanların yaşamlarını kolaylaştıracak bir proje beklentisi içinde olmaları ve kaliteli bir yaşam alanı arzu etmeleri inanın iskenderun’u ve bu projeyi tercih etmemize vesile olmuştur. Ayrıca Nardüzü’nün değerli Belediye Başkanı sayın Mehmet Yolcu’nun da bu konuda sergilediği çaba takdire şayandır. Bu vesile ile kendilerine tekrar huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizler, bu kent için iyi şeyler yapmaya inanmış insanlar olarak, herşeyin en güzelini, en kalitelisini sunmak için çalışıyoruz.
Şunu çok iyi biliyoruz ki, bugüne kadar bu bölgede insanların hayal edemediği bir projeyi bizler hayata geçiriyoruz. Şehrimiz için son derece hayırlı ve faydalı olacağına inandığımız bu proje için, herkesin desteğini bekliyoruz. Bu kent için yapılan güzellikleri sahiplenelim.
Projemizin sosyal donatılarını ve sahip olcağınız imkanları uzun uzun sizlere anlatıp sizleri sıkmak istemem. Fakat değindenedn geçemeyeceğim bir konu var ki o da aidatlar. Projenin bu kadar yüksek sosyal donatılara sahip olması akıllara aidatların fazla olabileceği gibi bir soru getirebilir. Projemizin 420 konuttan oluşması ortak kullanım giderlerini minimize ederek aidatları 150 ila 230 TL arasına kadar düşürüyor” dedi.

MAVİ VE YEŞİLE DOYACAKSINIZ!
Projenin Mimarı Barış Altıok ise konuşmasında, “Sıcak bir yuva, eğlenceli ve huzurlu bir yaşamın hayalini doğal yeşilin, uçsuz bucaksız mavinin tam ortasında bulacaksınız.. Altınvadi Residence; kendinizi ayrıcalıklı ve özel hissedeceğiz hizmet kalitesiyle, yaşam seçenekleriyle İskenderun’un yeni geleceği.. Evinizin hem doğanın, hem de yaşamın merkezinde olsun istiyorsanız; Altınvadi Residence tam size göre… Biyolojik havuzundan yürüyüş yollarına kadar her detayın özenle düşünüldüğü, gözlem evi, piknik alanları gibi farklılıklarında bir arada barındığı yeni yaşamınızda mavi ve yeşile doyacaksınız. Bahçede gezerken arkanıza ormanı, önünüze denizi alıp kendinizi hiç olmadığı kadar huzurlu hissedeceksiniz” açıklamasında bulundu.
Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu da, “Nardüzü’nde hep ilkleri gerçekleştirdik. Bu güzel yatırımın paydaşlarını kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

ALTINVADİ’DE NELER VAR?
Üç blok halinde yükselen Altınvadi Residence’ta 3+2 daireler 183-178-273 metrekare, 4+2 daireler 194-201-213-393 metrekare, 5+2 daireler 322 metrekare, 6+2 daireler ise 323 metrekare şeklinde tasarlandı. Sınırlı sayıdaki çok özel lansman fiyatlarıyla ön plana çıkan Altınvadi Residence’ta açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, 2 adet squash sahası, aquapark, sinema, tiyatro, amfi tiyatro, 2 adet biyolojik gölet, taziye evi, misafirhane, fitness center, spa, sauna, buhar odası, Türk hamamı, bilardo, langırt, masa tenisi, konferans salonu, 2 adet jakuzi, 2 adet çocuk yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, 2 adet çocuk parkı, yürüyüş ve koşu yolu, kreş, çocuk etüt odaları ve oyun salonu mevcut. Tam kapasiteli bir jeneratörün hizmet vereceği Altın Vadi Residence İskenderun’da bloklar 25 kattan meydana geliyor. 420 dairelik bir proje olan Altın Vadi Residence’ta kuaför, güzellik salonu, sağlık kabini, kuru temizleme ve ev temizlik hizmetleri ile 24 saat güvenlik hizmetleri sunulacak.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.