ZAKKUM Grubu, Palladium Antakya’da imza günü düzenledi

zakkum4
Antakya’da hizmet vermeye başladığı günden itibaren sosyal ve kültürel çalışmalara ağırlık veren Palladium Antakya Alış Veriş Merkezi, yeni bir etkinliğe daha imza attı.
Palladium Antakya Alış Veriş Merkezi yetkilileri, Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Zakkum Grubunu hayranları ile buluşturdu.
Palladium Antakya Alış Veriş Merkezi’nde gerçekleşen imza günü büyük ilgi gördü. ZAKKUM Grubu hayranları, Antakya’nın yeni gözde alış veriş merkezi olan Palladium Antakya’da ZAKKUM üyeleri ile imza gününde bir arada olarak, güzel vakit geçirdiler. Zakkum Grubu üyeleri ile bir araya gelen Zakkum hayranları, Palladium Antakya Alış Veriş Merkezi yetkilileri tarafından hazırlanan ve üzerinde Zakkum Grubunun resmi bulunan fotoğrafları imzalattılar.
Zakkum hayranları, Zakkum Grubu üyeleri ile sohbet etme ve birlikte fotoğraf çekilme imkanı da buldular. Palladium Antakya Alış Veriş Merkezi yetkilileri, düzenlemiş oldukları bu etkinliğe vatandaşların göstermiş olduğu ilgiden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bu tür sosyal – kültürel ve sanatsal etkinliklerin devam edeceğini dile getirdiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.