TÜMSİAD Bakan Ergin’i ağırladı

Tümsiad Bakan
Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, İskenderun’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ergin, bu kapsamda Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD)’a konuk olarak yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, dün bütün gününü İskenderun’da geçirdi. Sabah İGC’yi ziyaret ederek basın mensupları ile bir araya gelen Ergin, daha sonra TÜMSİAD’a geçti. Ergin ve beraberindeki heyeti TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Av. Hasan Tümkaya ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Ziyaretten büyük memnunluk duyduklarını kaydeden TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Hasan Tümkaya derneğin kuruluş amacı, üye sayısı ve faaliyetleri hakkında Ergin’in bilgiler verdi. Tümkaya Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.
Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ise, Türkiye’nin son 11 yılda büyük bir atılım içine girdiğini söyledi. Tek amaçlarının ülkemizin daha yaşanılır ve güçlü ülkeler arasına sokmak olduğunu belirtti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.