“Ölürsem kefenimi turuncu mavi renklerle yapın!”

amigo ali (1)
Gönlünde İskenderunspor sevgisini hiçbir zaman eksik etmeyen Amigo Ali lakaplı Ali Dağlı, hasta olmasına rağmen, yüreğinde olan turuncu-mavi renklerle yaşıyor. İskenderunspor 1967 de kurulduğunda Amigo Ali Dağlı daha 19 yaşında bir gençti. O dönemlerde oldukça heyecanlı bir ortam vardı. İskenderunspor’un da başarılı olmasıyla kısa sürede İskenderun’u tüm ülke tanımaya başladı. Yıllardır amigoluk yapan Ali Dağlı hafta sonu Global Goal Ödül Töreni’nde tüm spor camiasının ayakta alkışlarıyla ödülünü aldı.
Yıllardır memleketinin takımı için amigoluk yapan ve çok önemli maçlara çıkan Amigo Ali şu anda hasta olmasına rağmen yine İskenderunspor’un peşini bırakmadan takımın iyi yerlere gelmesi için mücadelesini sürdürüyor.
Amigo Ali, Ticaret Sanayi Odası’nda aldığı ödül töreninde yaptığı konuşmada salondakileri duygulandırırken, İskenderunspor’un unutulmaz isimleri arasında yer alan Senayi Kara ise göz yaşlarına hakim olamadı.
Amigo Ali yaptığı konuşmasında; “Yıllardır İskenderunspor’un peşindeyim ve amigosuyum. Artık yaşlandım ve kendimi de iyi hissetmiyorum. Ben ölürsem kefenimi bile turuncu mavi yapın! Mezarımın başına da İskenderunspor renklerini koyun! Sizlere bu vasiyetim” diyerek salondakileri duygulandırdı. Amigo Ali, uzun yıllar Galatasaray’ın unutulmaz amigolarından Şevki Karıncaezmez ile de hem milli maçlarda hem de Galatasaray maçlarında amigoluk yapmıştı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.