İbrahim Gül; “Türklüğe alerji duyanlara tarafınızı ispatlayacaksınız”

ibrahim gül3
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, 2014 30 Mart seçim startını vermek üzere ilk kez seçmeninin karşısına çıktı.
Boynunda İskenderunspor’un renkleri turuncu-mavili kaşkolla kalabalık seçmen kitlesine hitap eden İbrahim Gül, gördüğü ilgi ve coşkudan memnun kaldı.
Belediyeciliğin sadece kanunla belirtilmiş işlerden ibaret olmadığını anlatan Gül, “vatandaşlarla arasına duvar ören, seçimden seçime vatandaşı hatırlayan, bürokratik meşgaleyle kapıları kapatan, darlık ve yoksulluk içinde kıvranan insanları kaderiyle baş başa bırakan belediyecilik mantığıyla bir yere varmak mümkün olmadığı gibi, Allah rızasını kazanmak da söz konusu değildir. Belediyecilik faaliyetlerinin merkezinde tamamen insan olmalıdır. Partimizin belediyecilik anlayışının özünde ise; dokunmak, hissetmek, yaklaşmak ve sevgiyle sorunlara odaklanmak vardır” dedi.
30 Mart’ın bir milat olacağına ve Türk Milletini yok sayanlara bir cevap olacağını anlatan İbrahim Gül, herkesin özlemlerini özgürce dillendirebilmesi için 30 Mart’ta sandıktan MHP’nin çıkması gerektiğine vurgu yaptı.
Gül son olarak, “Nasıl bir ülkede, nasıl bir şehirde ve hangi şartlar içinde yaşamak istediğinizi göstereceksiniz. Boyutları dayanılmaz seviyelere çıkan sosyal ve ekonomik felaketleri dikkate alıp, çocuklarınız adına sorumluluk üstleneceksiniz. Milletin adını yok etmeye çalışanlara gereken mesajı vereceksiniz. Türklüğe alerji duyanlara, düşmanlık besleyenlere safınızı ve tarafınızı ispatlayacaksınız. Yolsuzluğa, yoksulluğa ve yozlaşmaya karşı tavrınızı ve iradenizi belirteceksiniz. Şüphe etmiyorum ki, İskenderun halkı bizim gibi düşünenlerin velhasıl Türk milletinin yanında duracak; bağımsızlığın, onurun ve hidayetin yolunda yürüyecektir” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.