Yaran; “9 aday adayı dışında paraşütle gelebilecek adaya karşıyız”

ak parti
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, İskenderun Belediye Başkan aday adaylarıyla bir araya geldi. İlçe Başkanı İbrahim Yaran, bu tür toplantıların birlik ve beraberliğimizi en güzel şekilde perçinlediğini söyledi.
Hasan Baba Restauranttaki toplantıya AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, Belediye Başkan aday adaylarından, Mehmet Dönmez, Seyfi Dingil, Bülent Özer, Esabil Soydan, Abdulkerim Güven, Mehmet Soydan, Turgut Polatçı, Ümran Gültekin ve parti ilçe teşkilat yöneticileri katıldı.
Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği toplantıda konuşan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, aday adaylarının hepsinin birbirinden değerli olduğunu ifade etti. Her ayın 10’u, 20’si ve 30’unda bir araya geldiklerini vurgulayan Başkan Yaran, “Teşkilat olarak büyük bir gayret ve titizlik içinde 30 Mart yerel seçimlerine hazırlanıyoruz. 9 tane aday adayımız var. Hepsi de bu görevi yapabilecek nitelikte pırıl pırıl insanlardır. Ama bu iş bir kişiye kısmet olacak” diye konuştu.
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, iki önemli merciye bu 9 aday adayının dışında bir adayın gelmesini doğru bulmadıklarını ifade ettiğini söyledi. Paraşütle gelecek olan adaya teşkilat olarak karşı duracaklarını kaydeden Başkan Yaran, yavaş yavaş Hatay’daki ilçelerin adaylarının açıklandığını, İskenderun adayının da en son açıklanabileceği görüşünü savunduğunu sözlerine ekledi.
Toplantının sonunda aday adayları toplu fotoğraf çektirerek birlik ve beraberlik içinde olduklarını sergilediler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.