Aflaz; “Küçük düşünerek büyük işler yapılmaz”

egitim dernek
İskenderun Gençlik ve Eğitim Derneği, İskenderun Gazi İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrencilerini sevindirdi. Gazi İlköğretim Okulu dışında Cemal Gürsel ve Bekbele Fatih İlköğretim okulları da bu sevinçten payını aldı.
150 İlköğretim okulu öğrencisi için İskenderun Gençlik ve Eğitim Derneği tarafından hazırlanan eşofman takımı ve spor ayakkabıyı alan öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi.
Dağıtım ile ilgili açıklamalarda bulunan dernek başkanı Ercan Aflaz şunları söyledi;
“2011 yılında Doğaka’ya yapmış olduğumuz ‘Haydi Gençler Spora’ isimli projemizin devamı niteliğindeki faaliyetimiz ile 150 öğrencimize bugün 3 okulumuzda eşofman takımı ve spor ayakkabı dağıtımını gerçekleştirdik. Dernek olarak faaliyet alanımız içinde olan eğitim konusunda bu güne değin bir çok projeye imza atmış olmak bizi ve derneğimize destek verenleri olumlu yönde motive etmiş ve azmimizi hızlandırmıştır. ‘İnanıyoruz ki küçük düşünerek büyük işler yapılmaz’. Bu güne kadar biz hep büyük düşünerek bu yönde adımlarımızı attık ve başardık. Bizim dernek olarak yapmış olduğumuz bu faaliyetlerin diğer sivil toplum örgütlerine ve hayırsever işadamlarımıza örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz. Biz tabela derneği olmadık ve olmayacağız. Eğer dernek adı altında faaliyet gösteriyorsanız, özellikle toplumsal konularda olumlu adımlar atıp memlekete katkıda bulunmanız lazım diye düşünüyorum. Bu faaliyetlerimizde bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen DOĞAKA’ ya teşekkür ediyoruz.”
Dağıtım sonrası dernek başkanı Ercan Aflaz’a, okul müdürleri ve öğretmenleri teşekkür ederek çalışmalarında başarı dilediler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.