CHP kadın kolları anıta çelenk sundu

chp kadın kolları
Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verilmesinin yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe teşkilatı kadın kolları, Atatürk anıtına çelenk sunarak Atatürk’e olan bağlıklarını dile getirdiler.
Kadın kolları Başkanı ve ilçe teşkilatı anıt analında kadınların haklarıyla ilgili açıklama yaptılar. Yapılan yürüyüşe ve çelenk sunma programına ilçe Başkanı Süleyman Uyar, Büyükşehir belediye Başkan aday adayı Hakan Kahraman ve İskenderun belediye başkan Aday adayı Mehmet Mursaloğlu katıldı.
Atatürk anıtında saygı duruyu ve istiklal marşının ardından İskenderun CHP Kadın Kolları Başkanı Beyaz Karaman, “Bugüne baktığımızda bizlere verilen temel insan hakkı olan eşitlik elimizden alınmak isteniyor. 11 yıldır ülkemizi yöneten Ak Parti iktidarı bu hakkımızı elimizden almak istiyor. Kaç çocuk doğuracağımıza Başbakan Erdoğan karar veriyor. Kadının işgücüne katılımını arttırıcı projeler yerine, kadın bedenini tahakküm altına almaya çalışıyorlar. Bizler CHP kadınları, Atatürk kadınları olarak buna hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Erdoğan’a inat, Ak partiye inat, kadınlı-erkekli yaşamımızı kardeşçe sürdüreceğiz. Onların namus bekçiliğine soyunmalarına hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Bu ateşi 5 Aralık 1934 tarihinde Atatürk yaktı, sonsuza kadar bizler ve kızlı-erkekli çocuklarımız sürdürecektir” dedi.

Önceki İçerikİskenderun’u Isparta gülü kokusu sardı
Sonraki İçerikGÜNAY: ‘İSKENDERUN BİR HOŞGÖRÜ KENTİDİR’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.