Mustafa Özal; “7/24 kesintisiz hizmet sağlayacağız”

chp adayı mustafa özal (1)
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Özal, sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapacağı çalışmaları anlattı. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Hatay Büyükşehir belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özal, aday adaylığını hemşehrileriyle paylaşmak istediğini kaydederek, “Büyükşehir Belediyesi ile ilk defa tanışacak ilimiz bu yasanın uygulanacağı 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçim sonrasında Hatay’ın tüm noktaları belediyecilik hizmetlerinden faydalanma olanağına kavuşacaktır. Önceki yıllarda farklı kamu kurumları tarafından yürütülen hizmetler tek elden yürütüleceğinden hizmet verimliliği ve kalitesi artacaktır. Hatay ili, 15 ilçe ve bir Büyükşehir Belediyesi ile yönetilecektir. İlimiz, Ekonomisi, demografisi, coğrafi yapısı ile tüm zenginlikleri içerisinde barındırmaktadır” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olurken 15 ilçede gökkuşağını andıran kültürel, ekonomik ve demografik yapıyı çağdaş belediyecilik hizmetlerini 7/24 kesintisiz ve üst standartlarda sağlamayı taahhüt eden Özal, “Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday ekibimiz, yıllarca sorunları tespit ederek, çözüme yönelik projeler üretmiştir. İlimiz ekonomisinin temel taşlarını oluşturan demir çelik üretimi, tarım, hayvancılık, tarıma dayalı sanayi, liman işletmeciliği ve lojistik sektörüne yönelik sorunları ve çözümlerini bilmekteyiz. Bu formülasyonlarla ilimizin ekonomik kalkınması sağlanarak işsizliğin çözümüne katkı sağlanacaktır. Tüm bu düşüncelerle ilimizin en ücra köşesine kadar ulaşım sorunu çözülecek, lojistik sektörü güçlendirilecektir. Turizm için bakir olan bölgelerimiz, üst gelir grubu dikkate alınarak projelendirilecek ve turizmden en yüksek gelir sağlanacaktır. Tarım ve hayvancılık desteklenecek, sorunların çözümüne yönelik çağdaş hayvancılık borsası kurulacaktır.
Çiftçisine, emeklisine, esnafına, işçisine evlerinde çalışarak aile ekonomisine katkı sağlayan kadınlarımıza sahip çıkan bir Hatay Belediyeciliği yapacağız. Kaynak yaratan ve bu kaynakları doğru ve yerinde kullanarak, karar mekanizmasının her kademesinde Belediyecilik hizmetlerine yurttaşların katılımı sağlanacaktır.
Hatay’ımızı kentsel ihtiyaçlara tam gün çözüm sunan, engelli yurttaşlarımızın engelsiz bir şekilde yaşamlarına devam ettiği müstesna bir şehre dönüştüreceğiz.
Kadın- çocuk haklarına duyarlı, spora- sporcuya, sanata-sanatçıya saygılı ve imkânlar sunan, destekleyen çağdaş belediyecilik hedefimizdir” ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar da katıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.