Yaran; “Tüm aday adaylarımız birlikte ve beraberdir”

ibrahim yaran
AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran önceki gün, 7 belediye başkan aday adayının toplu halde esnafları ve vatandaşları ziyaret etmesi akabinde yaşanan gelişmeleri ve spekülasyonları değerlendirdi.
İlçe binasında yaptığı basın toplantısında, aday adayları arasında ayrılığın olmadığına vurgu yapan Yaran, “Bu programa tüm aday adaylarımız davet edilmiştir. Mehmet Soydan Ankara’da olduğu için katılamamıştır. Ben de İzmir’deydim. Bu tür organizasyonlarda toplu mesaj sistemi ile, yönetim kurulu üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, aday adaylarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza bilgi veriyoruz. Aday adayımız Mehmet Dönmez’in bu programa katılmayışı büyük ihtimalle bu gün aramızdan ayrılan babasının rahatsızlığı nedeniyle yanında olmasından kaynaklanmıştır” dedi.
Bir soru üzerine yerel bir gazetede bu gün yayınlanan haberde, Mehmet Dönmez’in istenmeyen aday ilan edilmesi konusuna da değinen AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran, “Bu bir haber değil, adeta ilandır. Merhametsizce yapılmıştır. Yayında belirtilen Ak parti sevdalıları kimlerdir? Tamamen hayal ürünü olan bu yayın gerçekleri yansıtmamaktadır. Tüm aday adaylarımız birlikte ve beraberdir” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.