Tiyatro perdeleri yeni dekor ve yeni oyunlarla açılacak

tiyatro
İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, iki ayrı oyun hazırlığını sürdürüyor. Sen de Gitme Triyandafilis ve Kanaviçe adlı tiyatro oyunlarının, Ocak 2014 ayında tiyatro severlerle buluşması planlanıyor. İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, yeni oyun hazırlıklarını İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nde sürdürüyor.
Sahneledikleri tiyatro oyunlarının tiyatro severlerden büyük ilgi gördüğünü anımsatan oyuncular, her iki oyunun da beğenileceğini belirttiler. Tiyatro oyunlarının sahneleneceği Belediye Kültür Sarayı’nda bakım, onarım ve yenileme çalışmaları da aralıksız sürüyor.
Oyunların hazırlık çalışmasını izleyen Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esma Ger, tiyatro severlerin, yenilenmiş mekânda tiyatro oyunlarını izleme keyfini yaşayacağını söyledi.
İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kültür ve sanat etkinliklerinin vazgeçilmez mekânı olan Belediye Kültür Sarayı’nın yenilenmiş sahne, koltuk, zemin ve aydınlatmalarıyla perdelerini açacak. Kanaviçe ve Sen de Gitme Triyandafilis tiyatro oyunları da ücretsiz sahnelenecek. İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı tiyatro oyunları ücretsiz sahnelenmiş, tiyatro severler tarafından beğenilmişti. Tiyatro oyunlarını çeşitli okullardan öğrenciler de ücretsiz izleme imkanı bulmuştu.
İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları ayrıca, kent dışında da tiyatro oyununu ücretsiz sahnelemişti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.