Mehmet Dönmez, “İskenderun’u yeniden inşa edeceğiz”

dönmez
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Bekbele Beldesi’nde vatandaşlarımıza seslendi. Yoğun ve kararlılıkla seçim çalışmalarını sürdüren Dönmez, iktidarın nimetlerinden yararlanmak için bu seçimde İskenderun Belediyesi’nin mutlaka AK Parti ile buluşacağını ifade etti.
Dur durak bilmeden halkın arasında seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Bekbele Beldesi’nde yoğun sıcak ilgiyle karşılandı.
Bekbele’nin önde gelen isimlerinin ve yoğun halk topluluğunun karşıladığı Dönmez, Bekbele’nin 30 Mart’tan sonra önemli değişim ve atılım içerisine gireceğini söyledi. İskenderun’un bu güne kadar hep kaybettiğini belirten AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, “Allah’ın izniyle 30 Mart 2014 seçimlerinde İskenderun’u yeniden inşa edeceğiz. Kendi geleceğimiz ve çocuklarımızın geleceği için bu kez AK Parti diyeceğiz. Türkiye’nin 80 yıllık sorunlarını çözen iktidar İskenderun’un sorunlarını çok kısa zamanda çözer. Yeter ki, bu kez yetkiyi verelim. Kazanan her zaman biz olacağız” diye konuştu.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’i ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Bekbele halkı ise, AK Parti iktidarına inandıklarını, bu seçimde iktidarı İskenderun’a getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını ifade ettiler.

Önceki İçerikKavsak; “Dönmez’in başarılı olacağına inancımız sonsuzdur”
Sonraki İçerikAK Parti aday adayları esnaf gezisinde; “Herşey İskenderun için!”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.