BAŞKAN SAVAŞ 7.KEZ “YILIN BELEDİYE BAŞKANI” SEÇİLDİ

lütfü ödül1
Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Türkiye genelinde yayın yapan “Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi” okuyucuları arasında düzenlenen anketle “Yılın Başarılı Belediye Başkanı” seçildi.
Kentin tarihine, kültürüne, gelişimine ve dönüşümüne sahip çıkan projeleriyle örnek bir yerel yönetim anlayışı ortaya koyan Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş sergilediği yönetim anlayışı ve hoşgörüyle Antakya’yı bir kez daha zirveye taşıdı.
Aldığı ödülle ilgili açıklama yapan Başkan Savaş, Antakya Belediyesi’nin uygulamaya koyduğu projeler ve bölgesinde örnek alınan hizmetleriyle 2009 yılından bugüne sayısız ödüle layık görüldüğünü kaydetti.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş “Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Okuyucuları’na teveccühlerinden ve bu nazik ödülden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü bizlerden bugüne dek desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerime ithaf ediyorum” dedi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş 4,5 yıllık görev süresi içinde, ulusal bazda yayın yapan Özel Kalem Dergisi, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi (3.kez), Siyaset Dergisi, Kafkas Diasporası.com ve www.kimolsun.com adlı internet sitesi okuyucuları ve takipçileri tarafından 2009–2013 yılları arasındaki görev süresi boyunca tam 7 kez “Yılın Belediye Başkanı” Ödülüne layık görüldü.
Türkiye’nin farklı illerinden başarılı yerel yöneticilerin katılım göstermesi beklenen “Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Yılın Başarılı Yerel Yöneticileri” ödül töreninin 29 Kasım 2013 Cuma günü Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kardan Adam Tesisleri, Tekir Yaylası Erciyes’te düzenleneceği, yoğun iş programının müsait olmasıyla birlikte Belediye Başkanı Savaş’ın da ödül törenine katılıp katılmayacağının daha sonra belli olacağı belirtildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.