YALÇIN; “BELEDİYECİLİĞİN KİRLERİNİ TEMİZLEMEK İSTİYORUM”

kazim yalcin
Dörtyol Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Yalçın önceki gün belediyedeki görevinden istifa ederek, MHP’den Dörtyol Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaatını yaptı.
MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, eski ilçe başkanlarından Veli Özaktürk ve Fatih Rüştü Yalçın, MHP Dörtyol Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Saraçoğlu, MHP’nin Dörtyol Belediye Başkan Aday Adaylarından Hayriye Türker Çevik ve çok sayıda partilinin katıldığı bir törenle Dörtyol Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını yapan Kazım Yalçın yaptığı açıklamada; “Bugün Dörtyol Belediyesindeki Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden ayrılarak MHP Dörtyol ilçe Başkanlığına Belediye Başkan aday adaylığı için başvurumu yapmış bulunuyorum.
MHP Dörtyol Belediye Başkan aday adayı olarak Dörtyollu hemşerilerime diyorum ki, Dörtyol kısa ve orta vadede ehil ellerde yönetilebilirse gerçekten körfezin ve dahi Akdenizin incisi olma potansiyeline yeterince sahip bir kenttir. Dörtyol’un bugününü hepimiz biliyoruz. Geleceğini birlikte planlayalım. Yaklaşık dört buçuk yıldır Dörtyol belediyesinde Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Dörtyol’umuzu inci yapabilmek için kendime güveniyorum. Diğer adaylarımız olan Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, eski Dörtyol MHP İlçe Başkanı Adem Cihan ve Hayriye Çevik hanımefendiye de bu kutlu yarışlarında başarılar dilerim. Eğer Genel Başkanlığımız teveccüh gösterir de Dörtyol MHP adayı olarak beni tercih ederse ve Dörtyol’u yönetebilme şerefini de siz sevgili hemşerilerim olarak bana verirseniz, bende sizlere güven içinde, sağlıklı, temiz bir çevrede her türlü sosyal ihtiyaçlarınıza cevap verebilen, yaşamayı arzu edeceğiniz ve arzu edilen çağdaş bir Dörtyol vaat ediyorum. Siyasetin çirkin yüzünü, belediyeciliğin de kirlerini temizlemek istiyorum” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.