MUHTARLARDAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

muhtar plaket1
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Hatay Muhtarlar Derneği öncülüğünde Harbiye Hidro Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğine katıldı.
Hatay Muhtarlar Derneği’ne üye 600’e yakın ilçe, belde, köylerde görev yapan mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu buluşmaya destek olarak, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet İleri, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Gülgen ile Osmaniye Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kama’da katılım gösterdi. Buluşmada Hatay Genelinde ilçe, belde, köylerde görev yapan 600’e yakın muhtar Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a Hatay’ın birlik,beraberliğine yaptığı katkılardan dolayı ve memlekete yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ettiklerini ve tam destek verdiklerini belirten konuşmalar yaptılar.
Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü gecede yaptığı konuşmada; “Hatay Muhtarlar Derneği olarak büyük bir aileyiz. Sayın Belediye Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş 5 yıla yaklaşan görev süresinde her daim yanımızda ve destekçimiz oldu. Her sorunumuzla yakından ilgilendi, bizlere güç verdi, destek oldu. 600’e yakın üyemizle Sayın Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi. Hatay Muhtarlar Derneği’ne bağlı mahalle muhtarlarının şahsına göstermiş oldukları teveccühten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş gecede yaptığı konuşmada; “Bu güzel geceyi hazırlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Gecede birlik ve beraberlik mesajları veren Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü buluşmada ayrıca farklı din ve mezhep mensubu olarak Hatay Muhtarlar Derneği çatısı altında Hatay’a hizmet adına bir araya gelen, Altınözü Sarılar Mahalle Muhtarı Zeyno Dağlıoğlu’na, Kırıkhan 408 evler Mahalle Muhtarı Ahmet Üstünbaş’a, Çekmece Yeşilkent Mahalle Muhtarı Fikret Çolakoğlu’na ve Altınçay Mahalle Muhtarı Ali Demir’e teşekkür plaketleri sundu.

Önceki İçerikAlbarakaTürk’den İTSO üyelerine uygun kredi protokolü imzalandı
Sonraki İçerikYALÇIN; “BELEDİYECİLİĞİN KİRLERİNİ TEMİZLEMEK İSTİYORUM”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.