Kaymakam Soytürk, öğretmenlere gül ve karanfil dağıttı

soytürk
Dörtyol Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde bir klasik haline gelen öğretmenler günü kutlama yemeğine bu yıl göreve yeni başlayan Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk eşi Nurdan Soytürk ile birlikte katıldı.
Dörtyol Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde Okul Aile Birliği Başkanı Nuriye Aksoy ve Okul Aile Birliği tarafından organize edilen ve gelenksel hale getirilen yemeğe Dörtyol Kaykamakı Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Toksoy, Okul Aile Birliğinin eski ama eskimeyen Başkanı Mehmet Yahşi, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi M. Mustafa Aksoy, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir İlyas Uygur, Okul idarecileri, Öğretmenler ve bazı öğrenci velileri iştirak etti.
Açılış konuşmasını yapan Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Müdürü Ali Arslan iştiraklerinden ötürü Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Toksoy’ a ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirterek; “Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Ailesi olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve Okul Aile Birliği üyelerimiz ile öğrenci velilerimizin ellerinden çıkan yöresel yemeklerden oluşan bu günümüze hoş geldiniz” dedi.
Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk’te eğitimcilerle bir arada olmaktan her zaman keyif aldığını vurgulayarak öğrencilik yıllarına ait hoş anekdotları öğretmenlerle paylaştı ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kere daha kutladı.
Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk daha sonra başta öğretmenler olmak üzere yemeğe katılan herkese gül ve karanfil dağıttıktan sonra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya’da birer evrak çantası hediye etti.
Dörtyol Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Nuriye Aksoy’ da içeriği basından gizlenen birer hediyeyi öğretmenlere bu güzel günün anısına takdim etti.
Yöresel yemeklerle lezzetlenen ve ardından birlikte içilen çaylar ile sohbetlere, çektirilen hatıra fotografları eşlik etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.