Kaliteli ve hijyenik temizliğin adresi ASİ TEMİZLİK hizmetinizde

asi temizlik
Her geçen gün değişen ve gelişen İskenderun, yeni bir işyerine daha kavuştu. Antakya’da 3 yıllık geçmişiyle büyük bir mesafe kat ederek, bölge halkımıza kendini kabullendiren Asi Temizlik, 2. şubesini İskenderun halkı ile buluşturdu.
Antakya’da profesyonel anlamda başarılı bir şekilde hizmet veren Asi Temizlik bilgi, birikim, deneyim ve tecrübelerini İskenderunlular için harcayacak. Yoğun iş hacmine paralel olarak, güleryüzlü personeliyle ellerlinden gelen tüm imkan ve gayreti en ince ayrıntısına kadar sergileyen Asi Temizlik, teknolojinin son imkanlarıyla donattığı makineleriyle İskenderun halkına en güzel hizmeti vermeyi amaçlıyor.
Asi Temizlik’in deneyimli ve tecrübeli işletmecisi Mehmet Kurt, İskenderun’da kaliteyi, hijyeni ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutacaklarını söyledi. Antakya’da 3 yıllık süre zarfında büyük mesafe kat ettiklerini önemle vurgulayan Kurt, 18 güleryüzlü personel ile faaliyette olduklarını, Antakya’da yakaladıkları başarı portföyünün tesadüf olmadığını İskenderun’da da sonuna kadar göstereceklerini belirtti. Kamu kurum ve kuruluşlarına, dershanelere, bankalara, inşaatı biten iş yeri ve dairelere, bürolara v.s. temizlik anlamında hizmet vereceklerini kaydeden başarılı işletmeci Mehmet Kurt, “Bu nedenle İskenderun halkımızla Asi Temizlik firmamızı buluşturduk. Kullandığımız tüm makine ve ekipmanlar, teknolojinin son model ürünleriyle donatıldı. Çalışmalarımızda profesyonel makinelerimiz büyük rol alıyor. İskenderun’a çok faydalı işler yapacağımıza inanıyorum. Halkımızdan da desteklerini bekliyorum. Asi Temizlik’i İskenderun’a hizmet için açmış bulunuyoruz. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun!” diye konuştu. Kurt ayrıca hijyen denildiği zaman akla gelen ismin Asi Temizlik olduğunu sözlerine ekledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.