AK PARTİ DÖRTYOL GENÇLİK KOLLARINDAN ÖĞRETMENLERE VEFA

ak dörtyol
AK Parti Dörtyol Gençlik Kolları “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
AK Parti Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bozkurt ve beraberindeki heyet, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya’yı makamında ziyaret ederek, Asarkaya’nın şahsında tüm eğitim camiasının öğretmenler gününü kutladı.
Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milleti’ne hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma idealinin gerçekleştirilmesinde en önemli aktörün öğretmenler olduğuna vurgu yapan Bozkurt; irfanı, vicdanı, fikri hür nesillerin yetişmesinde öğretmenlerin üstlendikleri vazifenin kutsal olduğuna işaret etti.
“600 yıllık ulu çınarın tohumunu Söğüt’te atan ve Söğüt’ten tüm dünyaya adalet dağıtan kutlu medeniyet Şeyh Edebali gibi hocaların, genç Mehmet’lere nice İstanbulları fethetme irade ve azmini bahşeden hikmet Akşemseddin gibi hocaların yol göstericiliğinde vücut bulmuştur” diyen Bozkurt; AK Gençlik olarak öğretmenlerin büyük Türkiye’nin inşasındaki rolüne vurgu yaptı.
AK Parti Dörtyol Gençlik Kolları’nın “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle gerçekleştirdiği ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya; “Bu anlamlı günümüzde kurumumuza gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı AK Parti Dörtyol Gençlik Kolları’na teşekkür ediyoruz. Yeni neslin medeniyet yarışında Türkiye’yi en ön saflara ulaştırabilecek bilgi birikimine, vizyona ve gerekli donanıma sahip olabilmeleri için üstlendiğimiz misyonun ne denli kutsal ve ehemmiyetli bir misyon olduğunun idrakindeyiz” açıklamasında bulundu.
AK Parti Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bozkurt da, “Öğretmenler Günü” münasebetiyle Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya’ya Atatürk portreli bir kilim hediye etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.