TARİHİN EN BÜYÜK BULUŞMASI!

tosyali
Uluslararası Genç İşadamları Kongresi, tarihin en büyük buluşmasına ev sahipliği yapıyor. 6-7 Aralık tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek kongrede, iş dünyasında rızk/risk ikilemi masaya yatırılacak.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı organizasyonda, MÜSİAD Kurumsal İlişkiler Komisyonu ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ‘Çarşıdan Borsaya’ konulu bir seminer verecek.
“Uluslararası Genç İşadamları Kongresi” Genç MÜSİAD tarafından dünyada bir marka haline getirilen farklı bir konuyu ele alarak iki yılda bir Türkiye’de düzenlenen ve dünyanın birçok ülkesinden binlerce genç işadamının, girişimcinin, yazarın ve akademisyenin katıldığı ve 2013 yılında 4.ncüsü yapılacak olan Uluslararası bir organizasyondur.
Genç MÜSİAD’ın bu yılki en önemli hedeflerinden biri, dünyanın farklı coğrafyalarından gelecek olan 1500 yabancı katılımcıyı ülkemizde ağırlamak ve yine dünyada bir ilki gerçekleştirerek “Dünya Genç İş Adamları Sivil Toplum Kuruluşları Birliği”ni kurmaktır.
Yerli yabancı yaklaşık 3000 kişinin katılması hedeflenen organizasyon, konularında uzman yerli ve yabancı akademisyenler, üniversite öğrencileri, iş dünyasının önde gelen isimleri, genç girişimciler ile kendini genç hissedenlere ev sahipliği yapacak.
Toplantıda ayrıca, MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Faruk Akbal, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, birer konuşma yapacak. “İş Dünyasında RIZK” konulu seminerde ise Başbakan Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut, “Ekonomik Sistemin Açmazları”, Malezya Merkez Bankası Danışma Kurulu Başkanı Dr. Daud Bakar ‘Kanaat Ekonomisi’, WIEF Başkanı Tun Musa Hitam ‘Dünyanın Kanaat Fotoğrafı ve İslam Kalkınma Bankası Başkan Yardımcısı Ahmet Tıktık ise ‘Kanaat Ekonomisinin 2050 Vizyonu’ sunum yapacak.
Büyük buluşmada T.C. Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, TİKA Başkanı Serdar Çam, Council on American – IslamicRelations (CAIR) Başkanı Nihad AWAD, Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan, Çalık Holding YK Başkanı Ahmet Çalık, Yıldız Holding YK Başkanı Ali Ülker, Ramsey Patronu Remzi Gür, DS Damat YK Başkanı Süleyman Orakçıoğlu da seminer verecekler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.