2023 HEDEFİNE ÖDÜLLÜ MOTİVASYON

ödül
Gaziantep Medya Platformu (GAMEP) ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) işbirliğiyle bu yıl 2’ncisi düzenlenen ‘Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödülleri’ töreni gerçekleşti. İskenderun’dan Tosyalı, Atakaş ve Öztrans, Osmaniye’den ise Crom filtre, ödül alan markalar arasında yer aldılar.
Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun yanı sıra Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Ak Parti Gaziantep milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ve Mehmet Erdoğan,Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, işadamları ve vatandaşlar katıldı.
Etkinliğin açılış konuşmasını GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu yaptı. Nazmi Özkoyuncu yaptığı açılış konuşmasında, “marka şehir” olan Gaziantep’in daha iyi yerlerde yer alması adına etkinlikler yaptıklarını söyledi.
İş hayatındaki başarılar ve çalışma sistemiyle ilgili açıklama yapan ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca ise, “15 yıldır ülkemizde faaliyet gösteren ASKON bir iş adamı örgütü olarak öncelikle ekonomik alanda çalışmalarını yürütmektedir. Bu bağlamda ülkemizin, insanımızın, şirketimizin evrensel rekabet ortamında daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geldiği kadar çaba sarf ediyoruz”şeklinde konuştu.
Anavatan olmadan yavru vatanın olmayacağını belirten KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ise, Kıbrıs Barış Harekatı’nın kendilerine barış, güven ve huzur getirdiğini belirtti.
Konuşmaların ardından GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu ve ASKON başkanı Başkanı Mustafa Koca, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na günün anısına gümüş bir hediye taktim ettiler.

GURUR DUYDUK
Bölgesel ve uluslar arası alanda yapılan ödüllendirmede, yaptıkları yatırımlar başarılı çalışmalar bölgede istihdama olan katkıları ve Türkiye ekonomisinin bölgede lokomotifi olmaları nedeniyle Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı adına ödülünü Tosyalı Holding kurumsal iletişim ve marka yönetimi müdürü Çetin Mutluay, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş adına Türkiye Satış Müdürü Onur Aktaş alırken, Öztrans yönetim kurulu başkanı Sadullah Özkan ve Delse filtre yönetim kurulu başkanı Orhan Gülsever ödüllerini KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun elinden aldılar.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.