Nihat Karpuz babaocağında coşkuyla karşılandı!

nihat karpuz7
CHP Arsuz Belediye Başkan A.Adayı Nihat Karpuz, babaocağı Hacıahmetli köyünde coşkula karşılandı. 8 Aralık’ta yapılacak olan eğilim yoklamasının en iddialı ismi Nihat Karpuz, Üçgüllük ve Gökmeydan belde belediye başkanlarını ziyaret etti.

‘NİHAT BEY BAŞARILI BİR İSİM’
Üçgüllük Belediye Başkanı Bedi Palta, CHP Arsuz Belediye Başkan A.Adayı Nihat Karpuz’u kapıda karşıladı. Ziyaret esnasında, Nihat Karpuz’a başarılar dileyen Başkan Palta, “Nihat Bey’le 10 yıl birlikte çalıştık. Çok başarılı bir isim. 30 Mart’ta hep birlikte olacağız. Adayın yanında duracağız. Yerel seçim sürecinde Sayın Nihat Karpuz’a başarılar diliyorum” dedi. Nihat Karpuz ise, “Bölgede; barış, kardeşlik, huzur hakim. Hep birleşerek çoğaldık. Partimizi bu süreçte en güzel şekilde temsil edeceğiz. Bizler Arsuz’a şunu bunu yapacağız demeden önce, bütçeye göre hareket edeceğiz. Projeyi girişimcilere bırakacağız. Yatırımcının da önünü açacağız. Bize düşen memur gibi yatırımlar için çalışmak olmalı. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sandıktan kim çıkarsa yanında duracağız” dedi.
CHP Arsuz Belediye Başkan A.Adayı Nihat Karpuz’un bir sonraki ziyaret programı Gökmeydan’dı.. Burada Belediye Başkanı Necim Bozkurt’la sohbet eden Nihat Karpuz, yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Bozkurt ise, “Kim aday olursa saygı göstereceğiz, birlikte çalışacağız” diye konuştu.

‘NİHAT KARPUZ BİZİM EVLADIMIZ’
CHP Arsuz Belediye Başkan A.Adayı Nihat Karpuz’un ziyaret programı babaocağı Hacıahmetli Köyü’yle son buldu.
Köy Muhtarı Adnan Horoz gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Karpuz bizlerin bir evladıdır. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. Kendisi geçmişte bölgeye bir çok hizmette bulunmuştur. İnşalllah başkan olarak kendisini karşılamayı ümit ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Nihat Karpuz ise babaocağında olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Siyasetçi olarak bir çok yerde konuşmalar yaptım. Ama bu ziyaretimde çok heyecanlandım. Şuan’a kadar temiz bir siyaset yaptık. Kimseyi ayırtetmedik. Siyaset uzun vadelidir. Bilindiği üzere Hatay Büyükşehir oldu. Yeni ilçelerden biri Arsuz oldu” dedi.

‘ADIMIZ NİHAT SOYADIMIZ ARSUZ’
CHP Arsuz Belediye Başkan A.Adayı Nihat Karpuz konuşmasının devamında, “Arsuz için birbirinden şerefli, değerli arkadşımız Arsuz için aday adayı oldu. Belediye başkanlarımızda aynı derecede bir birinden kıymetli. Bir kızı 10 kişi ister biri alır. Kızımız mavi gözlü, denizleri ile. Varlıklı büyüklüğü ile. Bizde Arsuz’u, namusumuzu başımızın üstüne koyacağız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Adımız Nihat olabilir ama Soyadımız bundan sonra Arsuz’dur” şeklinde konuştu.
Bölgeye hizmet etmek için yola çıktıklarını ifade eden Nihat Karpuz şöyle konuştu;
“Genel merkez Arsuz’da öne seçim öngördü. Üyeler arasında yapılacak seçimde ilk dörde giren arkadaşlarımız Genel merkezimizin değerlendirmesine alınacak. İlk dörde giren aday adaylarından biri aday olacak. Kimseyi kırmadan bu seçime gideceğiz. Sonunda Arsuz’a CHP’nin bayrağını dikeceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlere söz veriyorum, kim çıkarsa çıksın o bizim şerefimiz, namusumuz olacaktır.”
Nihat Karpuz, yapılan konuşmaların ardından gün içerisinde, ayrıca bir takım ziyaretlerde bulundu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.