Belen’i, Belenli temsil eder!

belen ak2
Belen’de AK Parti aday adayları bir basın toplantısı düzenleyerek ortaya çıkan 5 isim dışındaki “paraşüt aday”a karşı olduklarını net bir dille ifade ettiler.

BELEN’DE SU BİLE YOK!
Aynı zamanda Belen AK Parti İlçe Başkanı olan Nihat Dağlı toplantıda çarpıcı açıklamalar yaptı. Dağlı Belen’de su sorunu olduğunun altını çizerek, “Bırakın içme suyunu, kullanma suyu bile problem. Mevcut başkanın 3 dönem yani 15 yıldır yürüttüğü görev süresince yapamadıklarını biz 5 yıla sığdıracak projelerle geliyoruz. Belen girişinde bugüne kadar dışarıda namaz kılmak zorunda kalan vatandaşlarımıza büyük camii hizmete açtık. Meslek lisesi, yüksek okul binası, kapalı spor salonu gibi eüitim ve spor alanlarında ciddi projeleri hayata geçirdik. Yakında Belenimiz’e hastane yapılamsı da gündeme gelecektir” dedi.
Aday adaylarından Mehmet Yücelen, diğer 4 aday adayı arkadaşı adına paraşüt bir adayın AK Parti adına seçmenin karşısına çıkarılmak istemesi duyumlarını yorumlayarak, “Buna inanmak istemiyoruz. AK Parti adayı burada bulunan 5 isimden biri olursa Belen’de seçimi kazanmamız mümkün olur. Çünkü bu isimler Belen halkının içinden gelmiş, sorunları ve beklentileri iyi bilen ve tabanları olan isimlerdir” dedi.

YENİ İMAR TESİS EDİLECEK
AK Parti Aday adayı Ahmet Sayılır ise kendisi hakkında Belen’de bir büyük olarak ve saygın bir kişilik olarak tanıtılmasına teşekkür etti. Sayılır, “Biz Belen’deki ormanlık arazilerinin imara açılmasını değil, mevcutlatın korunması ve sistemli bir imarlaşmanın tesis edilmesi için mesai harcayacağız. Bundan sonra, daha çok hizmeti daha az zamanda almak için Belen’e artık AK Parti iktidarı gelsin diyoruz” diye konuştu.

BELEN’İ BELENLİ TEMSİL EDER
Emekli Albay Ali Başar da yaptığı konuşmada, “Belen nüfusunu Belen’den biri temsil etmelidir. İçimizden hangisine adaylık nasip olursa onun etrafında kenetleneceğimize söz veriyorum” şeklinde görüş belirtti.
Adnan Vurucu ise arkadaşlarının görüşüne katıldığını ifade ederek, “Biz Belen’i iktadar partisine kavuşturmaya geliyoruz. Seçmenin desteğini de arkamıza alarak aramızdaki güçbirliği ile halkın önüne çıkacağız. Bunun dışında bir oluşumu aklımıza dahi getirmek istemiyoruz” dedi. Yemekli basın toplantısının ardınjdan 5 aday adayı toplu resim çektirerek birlik mesajı verdiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.