Gündoğdu; “Ligi ilk beş arasında bitireceğiz”

payas teknik1
Payas Belediyespor 1975 Futbol Kulübü teknik direktör arayışına son noktayı koydu. Teknik Direktör Galip Gündoğdu ile mukavele imzalandı. Daha önce Zeytinburnu Spor, Yimpaş Yozgat Spor, Gümüşhane Spor gibi kulüpleri çalıştıran tecrübeli hocanın yardımcılığını Behçet Lukumci, kaleci antrenörlüğünü ise Ünal Tonbul yapacak.
Payas Belediyespor 1975 Futbol Kulübü Teknik Direktörü Galip Gündoğdu “Bir hoca değişikliği oldu. Takım puan olarak alt sıralardaydı. Kan değişikliğinden sonra iki maçta 6 puan aldı ve maç kazanabilme özgüvenini yakaladılar. Bize teknik ekibimle birlikte teklif geldi. Biz de seve seve kabul ettik. Bizim hedefimiz en kısa sürede bu girdabın içinden çıkmak. Bu takımı yakalayabileceğimiz en üst noktaya getireceğiz. Bu sene yeniden yapılanma içerisindeyiz. Asıl hedef ligde kalarak puan tablosunda olabildiğince üst noktalarda yer bulmak. Açıkçası takımımı gizli play off adaylarından biri olarak görüyorum. Ligi ilk beş arasında bitirip play off oynamak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Kulüp Başkanı Mehmet Ay “İnce eleyip sıkı dokuyarak yönetim kurulumuzla Galip Hoca üzerinde hemfikir olduk. Takımımıza çok şey katacağından eminim. Yeni Teknik Direktörümüz Galip Gündoğdu ile çıkışa geçip, galibiyetler serisi yakalayacağız. Payas Belediyespor 1975 en kısa sürede kendini hak ettiği yerde bulacaktır. Yeni hocamızla uzun yıllar birlikte çalışmak istiyoruz. Mukavelemiz Galip Hocamız adına da kulübüz adına da hayırlı olsun” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.