‘’Suyu bulandırmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz’’

ak askar
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yayladağı Belediye Başkan Aday Adayı Cahit Aşkar yaptığı açıklamada son zamanlarda ortaya çıkan bazı durumlardan dolayı, AK Parti’de birlik ve beraberlik bozuldu diye birtakım çevrelerin ellerini ovuşturmaya başladığını ancak bunların avuçlarını yalayacağını söyledi.
Hayrın, iyiliğin güzelliğin nerede olduğunu en iyi bilenlerden olduklarını ifade eden Aşkar, “Önümüzdeki 1,5 yıl içinde yaklaşık 3 seçim var. Yerel, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde, bir olup, iri olup, diri olacağız ve kaostan beslenmek isteyenlere, suyu bulandırmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Seçimlerde gereken dersi tekrar tekrar onlara vereceğiz, bundan şüphemiz yok” dedi.
AK Parti Yayladağı Belediye Başkan A.Adayı Cahit Aşkar, Yayladağı Belediye Başkanlığına neden Aday olduğunu şu sözlerle ifade etti:
“Tüm içtenliğimle ifade ediyorum ki, ilçemiz ismine yakışır bir şekilde beklenenleri verememekte ve en güçlü sebep ise altyapı ve istihdam sorunları olmaktadır. İlçemiz sürekli göç vermekte iş istihdam projelerini ilçemiz için daha öncelikli hale getirmeliyiz. İlçe arazimiz orman ve verimsiz olduğu için modern tarım gelişmemektedir. Bu yüzden ilçemizi günübirlik turizme, yayla turizmine ve sanayileşmeye kavuşturarak iş alanları, ticari aktiviteler, oteller, hamamlar, mesire alanları, festivaller ile ilçemizi en iyi şekilde Hataya Türkiye tanıtıp ilçemize yerli yabancı turistleri çekip, iş istihdam sahaları oluşturmak olacaktır. Adalet bakanımız Sayın Sadullah Ergin’in Ülkemize İlimize yaptığı hizmetler devrim niteliği taşıyan yeniliklerdir. İlimize yapılan her hizmetin altında sayın bakanımız Sadullah Ergin’in imzası bulunmaktadır Hataylıların bizlerin böyle bir Bakan’a sahip oldukları için çok şanslılardır.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.