“Çocuklar hayatımızın birer parçası”

cocuklar vali8
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, eşi Zehra Lekesiz ile birlikte, Hatay Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Yurdagül Ergüner’i evinde ziyaret ederek bir süre görüştü.
Ziyarette; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz’ın yanı sıra dernek üyeleri ve Devletimizin himayesi altında sevgi evlerinde ve yuvalarda kalan çocuklar da bulundu.
Çocuklarla yakından ilgilenen, eğitimleri hakkında bilgi alarak geleceğe dair planları konusunda onlarla sohbet eden Vali Lekesiz, Dernek Başkanı Ergüner’e ve dernek üyelerine çocuklara gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür etti.
Vali Lekesiz, “Ziyaretimizin amacı da; Devletimizin himayesi altında yurtlarda ve yuvalarda kalan çocuklarımıza karşı yaptığınız fedakarlığın, gösterdiğiniz alicenaplığın bilinir olduğunu sizlere ve topluma fark ettirmektir. Çocuklarımıza gösterdiğiniz sevgi, yaptığınız fedakarlık, verdiğiniz destekler ve emekler için size ve tüm ekibinize teşekkür ederim” dedi.
Hatay Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Yurdagül Ergüner de, Vali Lekesiz ve eşi Zehra Lekesiz’i evinde ağırlamaktan son derece memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Çocuklar benim hayatımın bir parçası, yaşamıma anlam katan en önemli değerlerim. Ben istesem de onlardan uzakta yaşayamam. Huzurumu ve gülen yüzümü çocuklarıma borçluyum” diye konuştu.
Başkan Ergüner, Vali Lekesiz ve eşine çocuklarla ilgili faaliyetlerde kendilerini yalnız bırakmadıkları için de teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.