Tesis sorunu hayaldi, gerçek oldu!

iskenderunspor (3)
Yıllardır İskenderunspor ve amatör kulüpler için kanayan bir yara olan tesis sorunu, Nuri Üysen, Bülent Özer ve Levent Yılmaz’ın gayretleriyle gerçeğe dönüşüyor.
Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer’in geçtiğimiz günlerde İTSO yönetimini ziyareti sonrası dillendirdiği Fuat Tosyalı Gençlik ve Spor Merkezi’nin İskenderunspor’a tahsis edilmesi ile ilgili somut adım atıldı. Tesisin devri için ilk imzalar İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda atılarak süreç resmen başlatıldı.
Ön protokol imza töreninde konuşan İTSO Başkanı Levent Yılmaz, “İskenderun’da Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş gibi kulüplerin maçlarını izlemek için binlerce liraya loca kiralayanların ve takımlarının şampiyonluk ve benzer kutlamalarında litrelerce benzin yakan İskenderunluların buralara yaptıkları harcamaları İskenderunspor’a bağışlamalarını istiyoruz. Biliyorsunuz ki; kentimizin ismini sosyal anlamda spor ile gerçekleştiririz bizde elimizi taşın altına koymuş bulunuyoruz. Bundan sonra birlik içerisinde tesisimizin de bulunmasıyla artık İskenderunspor’un ismini ikinci liglerde duyacağız. Çünkü görüşmelerimiz olumlu geçiyor” dedi. Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer’i İskenderunspor’a tahsis edilmesi düşünülen gençlik ve spor merkezi projesinden dolayı tebrik eden Yılmaz, yıllardır düşünülen eksikliği hissedilen bir projenin böylelikle hayal olmaktan çıktığını dile getirerek Nuri Üysen’e ve Bülent Özer’e teşekkür etti.
İskenderunspor Kulübünün onursal Başkanı Nuri Üysen ise yaptığı konuşmada, Sarıseki Belediye başkanı Bülent Özer’i yaptığı girişimden dolayı kutladı ve teşekkür etti. Üysen Demirçelik spor kulübü ile görüşmelerinin devam ettiğini İskenderunspor ve demirçelikspor’un birleşmesine sıcak baktığını ve önümüzdeki günlerde bu görüşmelerin sonuçlanacağını söyledi. İskenderunspor’un 2. ligde temsil edilecek olmasının büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı olduğunu belirten Üysen emeği geçenlere teşekkür etti.
Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer ise yıllardır içerisinde İskenderunspor özlemi ve sevgisini taşıdığını belirterek ” İskenderun ve İskenderunspor her şeyin en güzeline layık. İTSO ziyaretimizde bu konu gündeme geldiğinde tereddüt etmeden Fuat Tosyalı Gençlik ve Spor Merkezi Tesisleri’nin İskenderunspor’a tahsis edilmesi noktasında fikir birliğine vardım. Bu tesisler İskenderunspor’a ve amatör kulüplere açık olacak. İnşallah aday olurda İskenderun Belediye Başkanı olursam İskenderunspor için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. İskenderunspor’u süper lige taşıma yolunda bir adım attık inşallah hayırlısı olur” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.