“Şehrimize güzel eserler katacağınızdan şüphem yok”

filiz3
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Filiz Özçörekçi, seçim ziyaretlerini sürdürüyor. İlk olarak İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret eden Özçörekçi, hayırlı olsun dileklerini ifade etti.
Özçörekçi, “İskenderun için bu güzel makamda olmanız bizim için mutluluk veriyor. Hayırlı olmasını temenni ederim. Sizlerin, şehrimize güzel eserler katacağınızdan şüphem yok. Yeni görevinizi kutlar, başarılar dilerim” dedi.
Kaymakam Özyiğit, nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Filiz Özçörekçi, gün içerisinde ayrıca derneklere de ziyaretini sürdürdü.
KİSİAD ve TÜMSİAD’ı ziyaret eden Özçörekçi, İskenderun için bir enerjinin, bu topluluklardan geçtiğini söyledi ve ekledi;
“Ekonominin kilit noktaları bu güzel dernekledir. İskenderun ekonomisi, Hatay’ın %70’lik dilimini oluşturuyor. Bizler bir aile çizgisi içerisinde bu tabloyu hizmet alanına getirmek için çalışıyoruz. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyoruz” dedi. Dernek Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Önceki İçerikKİSİAD’da bir araya gelen STK temsilcilerinin dersane yorumu
Sonraki İçerikEROL TAŞ İNTİHAR ETTİ
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.