“Külliye’ye gözümüz gibi bakacağız”

bakan külliye
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Ankara dönüşü Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi’ndeki restorasyon çalışmalarını yerinde incelemek için Payas’a geldi. Bakan Ergün’ü; Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas Belediyesi birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.
Bakan Nihat Ergün burada vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Belediye Başkanı Bekir Altan’la kol kola gezdiği Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi için “Buraya gözümüz gibi bakacağız. Bu tarihi yapı benim memleketimde olsa her gün gelip temizlerim. Burası bizim için çok büyük bir miras” dedi.
Bakan Ergün konuşmasının devamında, Payas’a her konuda desteğin verilip yardımların esirgenmeyeceğini dile getirerek Payas’tan gelecek projeleri merakla beklediklerini belirtti.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’e “Biz misafir ağırlamayı çok seviyoruz. Ziyaretiniz bizi çok mutlu etti. Payas sizlerin istek ve destekleriyle ilçe oldu. Bundan sonra Payas daha da güzelleşecek ve büyüyecek” dedi.
Başkan Altan, Bakan Nihat Ergün’e Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi restorasyon işini yılbaşına kadar yetiştirme sözü verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.