KİSİAD AK Parti’yi ağırladı

milletvekili karasayar kisiad
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, kentimizde bulunduğu süre içerisinde sivil toplum kuruluşlarını tek tek ziyaret ediyor. Milletvekili Karasayar, bu kapsamda Körfez Sanayici ve İş Adamları Derneği (KİSİAD)’a konuk oldu.
Milletvekili Karasayar’a; AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adaylarından Mehmet Dönmez, Esabil Soydan, Bülent Özer, Seyfi Dingil, Turgut Polatçı, belediye meclis üyeleri ve partililer de eşlik etti.
Milletvekili Karasayar ve beraberindeki heyeti KİSİAD Başkanı Tamer Eker ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Ziyarette konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahsetti. KİSİAD’ın da Türkiye’de en etkin ve faal derneklerden biri olduğuna dikkati çeken Karasayar, “KİSİAD, ülke ekonomisinin kalkınması ve istihdamın çoğalması için elinden gelen tüm mücadeleyi gösteriyor. Bizde iktidar olarak bu gayretli iş adamlarımızın önlerindeki engelleri kaldırmak için çalışıyoruz. Birlikte Türkiye’nin geleceğini şekillendirmek ve daha güçla bir Türkiye yaratmak tek amacımızdır” diye konuştu.
Ziyaretten memnunluk duyduklarını kaydeden Körfez İş Adamları Derneği Başkanı Tamer Eker ise, tek amaçlarının ülkemizin daha güçlü bir konuma gelmesi olduğunu belirti. Yapılan olağanüstü çalışmalarla Türkiye’nin önümüzdeki yıllarda söz sahibi olan ülkelerin başında geleceğine vurgu yapan Eker, “Bizler bu doğrultuda çalışıyoruz. İnşallah el birliğiyle ülkemizi daha yerlere taşıyacağız” diye konuştu. Yerel seçimlerden de bahseden KİSİAD Başkanı Tamer Eker, hizmetlerin gelmesi için el birliği ve güç birliğinin şart olduğunu belirtti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.