Kavaklıoluk Köyü’nde Mehmet Dönmez rüzgarı esti

dönmez köy
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Denizciler Kavaklıoluk köyüne giderek, burada vatandaşlarımızla bir araya geldi. Dönmez’e Kavaklıoluk köyünde sıcak ilgi ve samimiye vardı.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, dur durak bilmeden mahalle, ev toplantılarına devam ediyor. Dönmez gittiği her yerde, yoğun ilgi görüyor.
Dönmez, geçtiğimiz hafta sonu Denizciler Kavaklıoluk’ta köylü vatandaşlarımıza konuk oldu.
AK Parti’nin 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde mutlaka İskenderun Belediyesi’ni kazanması gerektiğinin altını çizen aday adayı Dönmez, kentimizin bu kez iktidarla bulaşacağını ifade etti. AK Belediyeciliğin İskenderun’u hizmetlerle donatacağını kaydeden Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, “Zaman hızla ilerliyor. Biz İskenderunlular olarak iktidarın nimetlerinden bir türlü faydalanamıyoruz. Türkiye’nin 80 yıllık sorunlarını çözen bir iktidar İskenderun’un sorunlarını 5-6 ay gibi kısa bir sürede çözer. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu kez iktidarın elinden tutalım ve kendi geleceğimiz ve çocuklarımızın geleceği için AK Parti’ye ‘evet’ diyelim. Çünkü kazanan biz olacağız, kazanan İskenderun olacak diye konuştu.
Dönmez’e Kavaklıoluk Köyü’nde vatandaşlarımız tarafından sıcak ilgi vardı. Ziyaretten ve yaptığı konuşmadan son derece memnunluk duyduklarını kaydeden köy sakinleri bu kez AK Parti’ye ‘Evet’ diyeceklerini belirttiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.