Dayanışmanın en güzel örneği

ak parti kahvaltı (5)
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, İskenderun Belediye Başkan aday adayları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. İlçe Teşkilatında verilen kahvaltıya AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran, belediye başkan aday adayları Mehmet Dönmez, Bülent Özer, Esabil Soydan, Mehmet Soydan, Seyfi Dingil, Filiz Özçörekçi, Turgut Polatçı, kadın kolları üyeleri ve partililer katıldı.
Sabah kahvaltısında birlik, beraberlik ve dayanışma rüzgarı esti.
Pazar gününü bu birlikteliğe ayıran, teşkilat başkanı İbrahim Yaran, belediye başkan aday adayları ve partililer, ‘Hepimiz, birimiz, birimiz hepimiz’ için sözüyle hareket ederek, örnek bir tablo oluşturdular.
Kahvaltıda konuşan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, her şeyden önce birliğin ve beraberliğin ön planda olduğunu vurguladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır ziyaretine de temas eden Başkan Yaran, Türkiye’nin doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle bir bütün olduğunu, ülkemizdeki dayanışmanın AK Parti iktidarıyla daha da perçinlendiğini söyledi.
Kahvaltıda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, “Biz teşkilat olarak bir bütünüz. Adayımız kim olursa olsun, aynı kararlılık ve hassasiyetle çalışmalarımıza devam edeceğiz. 30 Mart’taki büyük zaferimizi hep birlikte kutlayacağız” şeklinde konuştu.
Başkan Yaran kahvaltının ardından tüm aday adaylarına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatan bir kitap hediye etti.

Önceki İçerikAsaşspor zor da olsa geçti!
Sonraki İçerik“Külliye’ye gözümüz gibi bakacağız”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.