VALİ LEKESİZ; “GÜNÜMÜZÜN FATİHLERİ GİRİŞİMCİLERDİR”

istikbal vali1
Türkiye genelinde 806 Centroomu bulunan İstikbal Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Soylu Mobilya Dayanıklı Tüketim Ticaret Limited Şirketi sahibi Mustafa Soylu’nun girişimiyle 807 İstikbal Centroom’u Dörtyollu hemşerilerimizin hizmetine açtı.
Açılışa Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Ak Parti Hatay Milletvekili H. Bayram Türkoğlu, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Erzin Kaymakamı İskender Yöndem, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Ak Parti İlçe Başkanı Cüneyt Yavuz, DP İlçe Başkanı Alaiddin Aslan, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları Bilgehan Aksoy, İsmail Soylu ve Osman Görgen, Daire Amirleri, okul Müdürleri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.
Mustafa Soylu, Hacı Boydak ve Ak Parti Hatay Milletvekili H. Bayram Türkoğlu kısa birer açılış konuşması yaptı. Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, ülkelerin artık gerçek gücünün dünyaya arz edebildikleri ve kabul ettirebildikleri marka sayısıyla ölçülür hale geldiğini belirterek; “Amerika’ya olan ziyaretimde İstikbal Mağazasını gördüğümde kendi işyerimi görmüş gibi sevindim ve bir o kadarda gurur duydum. Günümüzün Fatih’leri artık girişimciler ve girişimcilerimiz artık daha büyük düşünmek zorundalar. Boydak ailesi bir işçi ailesi ama büyük düşünerek, büyük hayaller kurup bunları bir bir hayata geçirerek bunu başardı. Örnek olmasını ve işletmenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Protokol üyeleri daha sonra üç katlı ve 4500 m2 kapalı alanı olan işletmeyi gezdiler.
Ürünler hakkında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak detaylı bilgiler aktardı. Daha sonra akşam yemeği hep birlikte yenildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.