Türk Metal Sendikası, Kaymakam Özyiğit’i ziyaret etti

türk metal sendikası kaymakam ziyaret (2)
Türk Metal Sendikası İskenderun Şube Başkanı Çakır Varan ve beraberindeki heyet, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Görevine yeni atanan Kaymakam Özyiğit’e ‘Hayırlı Olsun’ dileğinde bulunan Başkan Varan, İskenderun’a kalıcı eserler bırakacağına inandıklarını belirtti.
Türk Metal Sendikası İskenderun Şube Başkanı Çakır Varan yaptığı açıklamada, “Zaten Kaymakamımızı yakından tanıyoruz Dörtyol kaymakamımızın buraya gelmesi bu bölgeyi yakından bilmesi bizler için ve İskenderun için daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu kentin yükünü birlikte azaltacağımızı düşünerek Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diyorum” dedi.
İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten İskenderun çok farklı ve büyük bir yer. Burada oldukça fazla ve aktif sivil toplum örgütleri var. Her gün çeşitli insanlarla tanışma fırsatını yakalıyorum. Bizler İskenderun’un gelişmesi için elimizden gelen tüm gücümüzü kullanacağız. Sivil toplum örgütleri ile birlikte bu kentimizi daha iyi yerlere getireceğiz” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.