Kurtuluş İlköğretim Okulu Ana sınıfı eğitimde fark yaratıyor

kurtuluş ilköğretim okulu (2)
Kurtuluş İlköğretim Okulu ana sınıfı eğitimde alanında adında başarıyla söz ettiriyor. Eğitimin son derece önemli olduğu günümüzde öğrencileri en güzel ve farklı şekilde ilköğretime hazırlayan Kurtuluş İlköğretim Okulu’nda adeta eğitim seferberliği ilan edilmiş durumda..
Kurtuluş İlköğretim Okulu Ana sınıfının başarılı ve dinamik öğretmenlerinden Ümmü Doğan nezaretindeki öğrenciler, gün içinde aldıkları eğitimle okul öncesinde kendilerine güven konusunda önemli bir eğitim alıyorlar. Öğretmen Ümmü Doğan, okul öncesi minik öğrencilerin sosyal, duygusal nitelikte gelişimlerini sağlamak, zihinsel gelişimlerini destekleyici programlarla eğitim alanında farlılıklara ve yeniliklere imza atıyor. Çocuklara el becerilerini kazandıran, çevresiyle uyumlu bir şekilde çalışma yönünde de etkinlikleri zihinlerine kazıyan öğretmen Doğan’a minik kalpler de kısa sürede alışarak, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde bir yumak oluşturarak eğitimlerini alıyorlar.
Kurtuluş İlköğretim Okulu Ana sınıfında öğrenim gören 19 minik öğrenci, gün içerisinde sağlıklı gıdalarda alırken, kendine güvenen, toplumla iyi ilişkiler kurabilen, sevgi ve saygı kavramını beyinlerde yer edinen, en önemlisi vatanımıza ve milletimize faydalı bireyler olmak için önemli bir altyapı eğitimi alıyorlar.
Bu arada Kurtuluş İlköğretim Okulu Anasınıfına öğrenci kayıtlarının devam ettiği öğrenildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.