Seküçoğlu, başkanlık yaptığı İMO’ya aday adayı olarak gitti

bülent seküçoğlu (1)
Bülent Seküçoğlu, uzun yıllar başkanlığını yaptığı İMO’ya bu kez Arsuz CHP Belediye Başkan Aday Adayı olarak gitti. Ziyarete İMO Hatay Şube ve İskenderun yönetim kurulu ve üyeleri de büyük ilgi gösterdi. İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciği’nde 20 yıla yakın başkanlık yapan Bülent Seküçoğlu, bu kez adayları ağırlayan tarafta değil CHP’den Arsuz Belediye Başkanlığına aday adayı olarak ziyaret eden konumundaydı. İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı Selim Harbiyeli ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı Bülent Seküçoğlu ziyaretinde, İskenderun Temsilcilik Başkanı Emin Havlioğlu, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda inşaat mühendisi de bulundu.
İMO Hatay Şube Başkanı Selim Harbiyeli yaptığı konuşmada, meslek grubu içerisinden Arsuz Belediye Başkanlığı’na talip olan Bülent Seküçoğlu’nu sonuna kadar desteklediklerini belirterek, adaylık pozisyonunda olan tüm üyelere de aynı desteği verdiklerini söyledi.
Arsuz’un çok önemli bir bölge olduğuna dikkat çeken Selim Harbiyeli, İnşaat Mühendisliği tecrübesiyle Bülent Seküçoğlu’nun Arsuz’da önemli işlerin altına imza atacağından emin olduklarını ifade ederek, meslek grubu içinde dayanışmaya önem verdiklerinin altını çizdi.
Kendi evinde meslektaşlarıyla Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı olarak buluşmaktan son derece mutlu ve gururlu olduğunu belirten Bülent Seküçoğlu, uzun yıllar başkanlığını yaptığı kurumda ilk kez aday sıfatıyla misafir olduğunu hatırlattı. İMO Hatay Şube ve İskenderun Temsilcilik başkanları ve yönetimleri ile üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Seküçoğlu, “Yıllardır hep adayları bizzat ben misafir etmiştim. Şu anda ben bir aday olarak burada bulunuyorum. Sekiz belde yirmi altı köyden oluşan Arsuz beldesi doğal konumu, iklimi, coğrafyası, sosyal dokusuyla gerçekten cennetten bir köşedir. Arsuz alt yapısı, imarı, ulaşımıyla birlikte çevreye, temizliğe, insana duyarlı belediyecilik anlayışı ile yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bizler de bu zor göreve talip olduk, gerçekten Arsuz’un çok büyük hizmetlere ihtiyacı var. Tarım olsun balıkçılık olsun turizm olsun alt yapısıyla büyük bir hizmetlere ihtiyacı var. Bizlerde daha öncede ifade ettiğimiz gibi belediyecilik, mühendislik, planlama, gönül ve ekip işidir diyoruz. uzmanlık ister diyoruz” dedi.

Önceki İçerikİSKENDERUN’U NASIL GÖRMEK İSTİYORSUNUZ?
Sonraki İçerikDP’nin Aşure Günü’nde örnek birliktelik sağlandı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.