İskenderun Yelken Kulübü genel klasmanda ikinci oldu

yelken
Atatürk Kupası Optimist, Laser Yelken Yarışları 06-10 Kasım tarihleri arasında Marmaris’te gerçekleştirildi.
Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen yarışlara 37 kulüp, 283 sporcu ile rekor katılım sağlandı. İskenderun Yelken Kulübü Laser sınıfında Cemal Aracı ile genel klasmanda 2. oldu. Bu sonucun ardından Aralık ayında düzenlenecek olan Milli Takım Kampına davet edilen Aracı hazırlıklarına şimdiden başladı.
İskenderun Yelken Kulübü ve Optimist Yelken Milli Takım Antrenörü Gökhan Durkal, “Elde ettiğimiz derece, Türkiye geneli olmasından dolayı önemsenecek bir başarıdır. Sporcularımı özgüvenleri ve başarıları için kutluyorum. Bu başarıyla yetinmeyeceğiz. Başarı çıtamızı her zaman biraz daha yükseklere çıkartmanın gayretinde olacağız” dedi.
İskenderun Yelken Kulübü Genel Kaptanı Meriç Özkaya ise sporcularının bu kez Atatürk Kupası’ndan derece ile döndüklerini vurgulayarak “Sporcularımızı ve Antrenörümüzü kutluyor ve onlara teşekkür ediyorum. İskenderun Yelken Kulübü olarak, yelken sporuna daha çok sporcu kazandırmanın hazırlıkları içindeyiz. Yelken sporunda kulübüz her daim centilmenliğiyle, başarısıyla ve kayda değer organizasyonlarıyla bundan sonra da adından söz ettirecektir” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.