Dönmez MÜSİAD’ı onurlandırdı

müsiad
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, MÜSİAD Hatay Şube yönetimine konuk oldu. Dönmez ve beraberindeki heyeti MÜSİAD Hatay Şube Başkanı M. Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, mahalle toplantıları, esnaf ziyaretlerinin ardından dün MÜSİAD Hatay Şube yöneticilerine de nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Dönmez ve ekibini MÜSİAD Hatay Şube Başkanı M. Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyeleri, sıcak ilgi ve samimiyetle karşıladı. Ziyaretten yönetim olarak büyük memnunluk duyduklarını ifade eden MÜSİAD Hatay Şube Başkanı M. Fatih Tosyalı, “Mehmet Dönmez beyi yakından tanıyoruz. Bölgemizin sevilen iş adamlarımızdandır. Ekonomiye ve istihdama katkılarını biliyoruz. Siyasi çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Kendisine bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
MÜSİAD’ın ülkemizin ve bölgemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisidir. MÜSİAD Hatay Şubesi Başkanı Fatih Tosyalı ve beraberindeki yönetim kurulu arkadaşlarımız da bölgemizin gelişmesi ve kalkınması için ellerinden gelen her türlü çaba ve gayreti gösteriyorlar. Çalışmalarında üstün başarılar diliyor, bizleri kabul ettikleri içinde teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.