Yaran; “Adaletsizliği önleyemedik!”

ibrahim yaran1
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, belediye meclisinde su bağlantı ücretlerinin düşürülmesine yönelik verilen önerge ve gayrimenkul satışları hakkında açıklamalarda bulundu. Yaran, “Var olan dinamizmi, birkaç vites yükselttik” diyerek, seçime hazır olduklarını aktardı.
Belediye Meclis üyeleri Ahmet Dönmez, Sabahattin Uygun ve Canan Kahraman’ın katıldığı toplantıda konuşan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, belediye meclisinde AK Parti Grubu’nun halkın çıkarlarına odaklandıklarını belirterek, “Ücret tarifelerini yüzde 10’dan yüzde 5’lere çekilmesini sağladık. Su bağlantı ücretlerinin yeni abonelerde 522 liradan 200 liraya, eski abonelerde ise bu rakamın 100 liraya çekilmesi için önerge verdik. Ne yazık ki, hayır dediler.. Adaletsizliği önleyemedik, başarılı olamadık. Ayrıca, mezarlık ücretlerini sıfırladık. Katkısı olanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Gayrimenkul satışlarına da değinen Başkan Yaran, “Ne oldu da MHP fikir değiştirdi, anlayamadık” diye konuştu.

‘OLTAYA DÜŞMEM!’
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, hakkında çıkan eleştirilere de yanıt verdi. Yaran, “Şahsıma yönelik haksız eleştiriler var. Haklı eleştirileri anlarım. Ancak, yıkıcı eleştiriler karşısında da cevap vermiyorum. Bunlara ömür tüketecek değilim. Çok iyi bilsinler ki, asılsız iddialarda oltaya düşmem. Lütfen beni, benden sorsunlar. Yemin ederim ki, doğruyu söylerim” dedi.
Yaran, aday adayları arasında ‘taraf’ olunduğu iddiası hakkında da, “Adaylar arasında taraf olmamız mümkün değil. Herkesle eşit mesafedeyiz. Aksi bir durum, eşyanın tabiatıyla ters. Kusurumuz olur, ancak yanlışımız asla olmaz” ifadelerini kullandı.

“SİYAHA BEYAZ DEMEDİK”
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, hizmetlere verilen desteğin doğru okunması gerektiğini vurgulayarak, “Biz CHP’ye değil, İskenderun’a destek veriyoruz., İskenderun’un çıkarlarına ‘evet’ dememiz neden rahatsızlık veriyor ki? Biz asla siyaha beyaz demedik. Herhangi bir maddeye evet dediysek, gerekçesini ve doğruluğunu üç cümleyle anlatırız” dedi.

‘ŞÜPHE DUYUYORUM!’
Toplantıya katılan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Dönmez de, gayrimenkul satışlarına değinerek, “Mecliste ilginç şeyler yaşanıyor. Gayrimenkul satışlarından şüphe duyuyorum. Herhalde gayrimenkullerin müşterisi hazır. Hem bu satışlara sürekli ‘Ret’ veren MHP’ye ne oldu da evet dedi? Ne değişti? İlçe Başkanı o vakit çarşaf çarşaf açıklamalarda bulunmuştu. Bu çelişki niye? Bunda art niyet arıyorum. Herhalde CHP ve MHP arasında seçim öncesi ittifak var sanırım” ifadelerini kullandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.