Seyfi Dingil; “Allah huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmasın”

seyfi dingil9
AK Parti İskenderun Beleye Başkan Aday Adayı Seyfi Dingil, İskenderun’un Türkiye’deki 42 ilden büyük bir şehir olduğunu belirtti.
Seyfi Dingil, görevine yeni atanan İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Seyfi Dingil, yeni görevlerinde Özyiğit’e başarılar dileyerek, “İskenderun Sosyal kültürel ve ekonomik yapısı ile bambaşka bir şehirdir. Burada insanlar yüzyıllardır barış ve kardeşlik içerisinde yaşamaktadırlar. Allah bu huzurumuzu ve kardeşliği bozmasın diyorum. Sizlerin İskenderun’a hayırlı hizmetler yapacağınıza inanıyor. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.
Kaymakam Özyiğit ise gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “İskenderun gibi güzel bir şehrimizde çalışmak bizlere mutluluk veriyor. Devlette devamlılık esastır. İskenderun Türkiye’nin gözbebeği bir şehirdir. İskenderun geleceği parlak, her yönden büyük bir gelişme içerisinde olan, içerisinde farklı zenginlikleri bulunduran, önemli bir kenttir” şeklinde konuştu. Ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.