Dönmez, İsdemir Sitesi’nden destek istedi

site dönmez
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, mahalle toplantılarına İsdemir Sitesi’nden devam etti. Dönmez’i çok sayıda site sakini ve İsdemir çalışanı, sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı.
İsdemir site sakinlerinin ve çalışanların samimiyet ve yaklaşımından oldukça mutlu olan AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, genel ve yerel siyasetle ilgili geniş ve ayrıntılı bilgiler verdi. AK Parti iktidarının görev başında olduğu günden bu yana ülkenin hizmetlerle donatıldığını kaydeden Dönmez, aynı hizmet kervanının İskenderun’a da gelmesi için 30 Mart 2014 seçimlerinde İskenderun Belediyesi’nin AK Belediyecilik ile buluşması gerektiğinin altını çizdi. İktidarı İskenderun’a taşıyacaklarını önemle vurgulayan aday adayı Dönmez, “Biz şahıslar bazında siyaset yapmıyoruz. Tek amacımız ve gayemiz var; oda İskenderun Belediyesi’ni AK Partili yapmaktır. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Bu yolda siz İsdemir Sitesi sakinleri ve çalışanları olarak desteğinize ihtiyacımız var. Gelin hep birlikte kendi geleceğimizi ve daha önemlisi çocuklarımızın geleceğini düşünüyorsak, bu kez AK Parti diyelim” şeklinde konuştu.
İsdemir Site sakinleri ve çalışanları da Dönmez’in bu ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirterek, gereken desteği vereceklerini ifade ettiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.