BAŞKAN SAVAŞ, ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMINA KATILDI

avm lütfü
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği birlik ve beraberlik toplantıları kapsamında gittiği İskenderun’da, Prime Mall İskenderun Alış Veriş Merkezi’ni ziyaret etti.
Prime Mall İskenderun Alış Veriş Merkezi Müdürü Tamer Güzel tarafından sıcak bir ilgi ile karşılanan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, burada Atatürk’ü Anma günü etkinliklerine katılım gösterdi.
“Minik eller Atatürk yapbozunu birleştiriyor” etkinliğine katılan Başkan Savaş, öğrenciler ile bir süre sohbet etti. “Ellerimizi Ata’mız için birleştiriyoruz” etkinliğinde 10.uncu ve 38.inci parçayı yerleştiren çocukların AVM yönetimi tarafından 17 Kasım’da Anıtkabir’e götürüleceği belirtildi.
Etkinlikte Başkan Savaş’a Atatürk rozeti takıldı. Başkan Savaş, bu anlamlı etkinlikte bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Atatürk sevgisinin hiç bitmeyeceğini ve geçmişten günümüze olduğu gibi gelecek nesillerinde küçük yaşlardan itibaren bu sevgi ile yetişeceğini ifade etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.