BAŞKAN BÜLENT ÖZER’DEN DEV PROJE!

sariseki tesis
Sarıseki beldesine modern bir spor tesisi yapılıyor. Tesise Fuat Tosyalı Gençlik Merkezi ve İskenderun Spor Sosyal tesis adı verileceği belirtildi. İskenderun OSB Başkanı Fuat Tosyalı, yönetim kurulu üyesi Osman Gözükara, OSB Müdürü Ahmet Tokgöz ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı, İTSO Meclis üyeleri Muhsin Yeter ve Necat Özkaya ile birlikte İskenderun spor kulüp yöneticilerinden Müfit Tennioğlu, Mustafa Çöloğlu ile İDÇ Spor Basın Sözcüsü Avukat Cihan Önal ve Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer ile birlikte tesislerde incelemelerde bulundu.

BAŞKAN ÖZER’DEN DEV PROJE!
İskenderun OSB ile İTSO’nun biraraya geldiği “Büyük buluşmada”, Güçlü İskenderunspor hedefinin ilk işareti verildi. İDÇspor ile İskenderunspor’un 2. Lig yolunda birleşmesi için örnek bir dayanışma tablosu ortaya çıktı. Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, buluşmanın mimarı olarak, ilk adımı attı. Başkan Özer, Fuat Tosyalı Gençlik Merkezi ve İskenderun Spor Sosyal tesisinin, İskenderunspor’un kullanımına açılacağını müjdeledi. Başkan Özer’in, örnek yaklaşımı takdir toplarken, İskenderun’da büyük yankı buldu. İskenderun OSB Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Bülent Özer’in hizmetlerini övdü. Ayrıca, sanayi kuruluşlarının adının sosyal tesislere verilmesini anlamlı bulduklarını kaydetti. İskenderunspor’un da istifade edebileceği böylesi modern bir tesisi halkın hizmetine sunmanın onurunu yaşadıklarını ifade eden Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, “İTSO Başkanımızı geçtiğimiz günlerde yaptığımız görüşmenin ardından böylesi bir tesis şehrimizin güzide kulübü olan İskenderunspor’un da adını vermek kaydı ile bu güzide kuruluşumuz bu tesislerden istifade edebilecek. Gerek spor kulübümüz gereke halkımız için yaptırdığımız bu spor kompleksinde yüzme havuzları, jimnastik salonları, futbol ve basketbol sahalarının yanı sıra çok amaçlı sporun yapılabileceği tesisi en kısa sürede bitirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Yılmaz, “Ben biliyorum Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon gibi takımlara üye olan, insanlarımız var ama İskenderunspor’a üye değiller o yüzden birleşmeden bahsettik. İskenderun sporu tekrar diriltelim dedik. İDÇ spor kulübü diyorlar ki; birleşme olacaksa biz varız. İskenderun spor renklerini tekrar İDÇ spora verelim, turuncu-mavi olsun. İkinci ligde bir takımımız olsun takımın adını İskenderun spor, körfez spor olarak değiştirebilir ama birleşmeyi yaptıktan sonra belirli bir üye kurulu olsun belirli demir çelik kulübüne bağlı üyeler olsun sizlerle yönetimi alalım” diye konuştu. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı olan ve uzun yıllar İskenderunspor’un kaptanlığını yapan Levent Hakkı Yılmaz ise “Sarıseki Belediye Başkanımızın İskenderunspor’a sahip çıkması ve böylesi bir tesisi şehrimizin güzide kulübünün istifasına sunması bizleri çok onurlandırdı. İskenderun gelişen ve büyüyen bir şehir, bu güzide şehrimizi birinci ligde görmeyi arzu ediyoruz ve bu bağlamda şehrimizin kulübüne el birliği ile sahip çıkmak zorundayız” ifadelerine yer verdi. 6 Milyon TL’ye mal olacak tesisin tamamlanması ile bölgede gençlerin daha çok spor yapabilecekleri belirtildi. Heyet, Kanyon Park ve Sarıseki Kanyonu’nu hayranlıkla izledi.

Önceki İçerikÖzçörekçi Numune Mahallesi’ne konuk oldu
Sonraki İçerikKAYMAKAM AYDIN MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.