AKSU ÇİFTİ VEDA ETTİ

aksu cifti
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Taylan Aksu, Doç.Dr. Devrim Aksu çiftinin veda yemeğine katılım gösterdi.
Van 100.Yıl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’ne tayin olan Aksu çifti için Kuzeytepe Yaşam Restaurant’ta mesai arkadaşları ve sevenleri tarafından veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Başkan Vekili Serdar Güven,
Mustafa Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Taylan Aksu, Doç.Dr.Devrim Aksu çifti, MKÜ Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri, MKÜ Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Hasan Kaya, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Gökhan Oral, MKÜ Öğretim üyesi ve aynı zamanda Homend Antakya Belediyespor yönetim kurulu üyesi Yunus Yıldırım katıldı.
Eski günlerin yad edildiği, anıların anlatıldığı karşılıklı hoş sohbet ve fikir alışverişi şeklinde geçen veda yemeğinde konuşan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, “Taylan ve Devrim Hocamıza üniversitemize ve memleketimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerleri olan güzide ilimiz Van’da eğitim hayatına hizmetlerinde başarılar diliyor, mutlu bir yaşam temenni ediyoruz. Bu güzel buluşmayı gerçekleştirenleri, emeği geçenleri kutluyorum ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. Hatay’da çok güzel dostluklar edindiklerini ve güzel yıllar geçirdiklerini belirten Mustafa Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Taylan Aksu ve Doç.Dr. Devrim Aksu çifti, geceyi onurlandıran Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a, veda buluşmasına emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.