AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASIYLA TEŞKİLATLARIN FİKRİNİ ALDI

temayül
AK Parti Hatay İl Başkanlığı, Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı ve ilçe belediye başkan adaylarıyla ilgili teşkilatın kanaatinin alınacağı temayül yoklaması yaptı. Temayül yoklaması ile ilgili sonuçlar ise genel merkezi gönderildi. Antakya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasına ilçelerden çok sayıda partili katıldı. Hatay’ın merkez ilçesi olmak üzere tüm ilçelerindeki teşkilatların yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları üyeleri, kadın kolları üyeleri, köy ve mahalle temsilcileri, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde tercih ettikleri aday adayları için oy kullandılar.
Aday belirlemenin bir yönetim olan temayül yoklamasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Antakya Belediye Başkanı Lütfi Savaş, AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, belediye başkanları, belediye başkan aday adayları, tüm ilçelerin kadın ve gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Temayül yoklamasına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, aday adaylarıyla ilgili tüm bu süreçlerin tamamlandıktan sonra veriler genel merkezde toplanacağını söyledi. Kapusuz, “Genel merkezimiz bu konuda yapacağı değerlendirmelerin ardından en doğru adayı belirleyerek açıklayacaktır. Şu anda yaptığımız temayül yoklaması bu işin sadece bir ayağını oluşturmaktadır. Amacımız, aday adaylarıyla ilgili teşkilatımızın genel fikrini anlamaktır. Bundan sonra da hizmetlerimizin en kaliteli şekilde devam edebilmesi için önümüzde çok önemli bir imtihan var. Bu seçimlerden de en güçlü şekilde çıkmamız için çok çalışmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Oy verme işlemi, saat 10:00 itibariyle başladı. Her ilçe için kurulan sandıklarda partililer oylarını kullandı.
Temayül yoklamasına AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayları da katılarak hep birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.