Gönüllü gençlere alkış!

kaymakam gencler1
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Gençlik Projesi kapsamında tüm illerde faaliyete başlayan gençlik merkezlerinin bir yenisi de İskenderun’da faaliyetine başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyette bulunan İskenderun Gençlik Merkezi’nin Müdür Vekili Ahmet Keskin ile Gençlik Merkezi’ne gönüllü üye olarak katılan gençler, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret ettiler.
İskenderun Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ahmet Keskin yaptığı konuşmada; Gençlik Merkezi’nin temel amaçları arasında, İskenderun gençliğinin boş zamanlarını daha aktif değerlendirmeleri, sosyal sorumluluk çalışmaları, ücretsiz kurslar, ulusal ve uluslararası tarihi ve kültürel geziler ile gençlik kamplarının yer aldığı ve bunların yanı sıra girişimci gençlere proje destek çalışmaları ve sosyal destek projelerinde öncü olmak gibi birçok görevlerinin olduğunu belirtti.
Tüm faaliyetlerin ücretsiz olarak yapıldığını ifade eden Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ahmet Keskin, merkez de kasım ayı itibari ile açılmış olan, İngilizce, Matematik, Resim, Tiyatro, Türk Halk Müziği kurslarının devam ettiği ve ücretsiz olarak İskenderun Gençlik Merkezi’nin üyesi olan tüm gençlerimizin tüm bu sosyal faaliyetlerden faydalanabileceğini dile getirdi.
Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Kaymakam H.Hasan Özyiğit; bu tür projelerin, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarının sağlanması ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması bakımından önem arz ettiğini ifade etti. Gençlik Merkezi bünyesinde gönüllü çalışan genç olarak katılan gençleri gösterdikleri duyarlılıktan ötürü tebrik eden Kaymakam H.Hasan Özyiğit, çalışmalarında başarılar diledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.