Bülent Özer; “İskenderun’u metropol şehir yapmak için kollarımızı sıvadık”

bülent özer4
Sarıseki beldesinin 5 yılda kaderini değiştiren AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı ve Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, İskenderun’un kaderini değiştirmek için dur durak bilmeden gece gündüz çalışıyor.
İskenderun Belediye Başkan aday adaylığını açıklamasının ardından kolları sıvayan Bülent Özer, evlere, iş yerlerine konuk oluyor, halkın sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyor. Özer, “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Bu nedenle Sarıseki’de 5 yılda yaptıklarım ortada. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz” diyerek, İskenderun Belediye Başkanlığı için de ne kadar iddialı olduğunu anlatıyor.

HİZMETLERİMİZ ORTADA
AK Parti iktidarı ile birlikte Sarıseki’ye gelmeyen hizmetlerin geldiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Özer, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yılmadan çalıştık, İskenderun ile Ankara arasında adeta mekik dokuduk. Hizmetlerin gelmesi için çalmadık kapı bırakmadık. Hamdolsun, Sarıseki Beldemize yüksek okul, Meslek Lisesi, ilk okul, ana okulu, okuma salonları hizmete açıldı. Bunlarla birlikte Hatay’da eşi olmayan Kanyon Parkımızı halkamızın hizmetine ücretsiz açtı. Kültür Merkezi ve Düğün salonlarımız ise halkımıza sadete 100 TL gibi bir sembolik rakamla veriyoruz. Bu gün bir düğün salonu kiralamak için 2 bin, 3 bin TL arasında fiyat değişirken biz sadece halkımızdan 100 TL alıyoruz. Bu hizmet değil de nedir?” dedi.

SARISEKİ’DE ALTYAPI, ÜST YAPI TAMAM
Sarıseki Beldesinde alt yapı ve üst yapımın da bitme aşamasına geldiğini belirten Bülent Özer, “Biz belediye olarak halkımızdan kanal bağlantı ücreti almadık. Halkımıza hizmet noktasında ellerine ceplerine götürmemeleri için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Halka Hizmet Hakka hizmet anlayışı ile kapımızı her kese açtık. İnsan ayırımıs gözetmekdik. Hizmetse bunlar hizmet değilde nedir?” dedi. Sarıseki de yapılan bu hizmetler ile ikinci bir üniversite bitirdiğini sözlerine ekleyen Bülent Özer, “İskenderun’u metropol şehir yapmak için kollarımızı sıvadık. 44 ilden büyük bir şehir olan İskenderun’a hizmetlerin gelmesi noktasında çalışıyoruz. Normal belediyeciliğin yanı sıra halkımıza sosyal belediyeciliği getirmeyi insan odaklı hizmet yapmayı planlıyoruz. Halka Hizmet Hakka hizmet anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda halkımızdan da çok güzel tepkiler alıyoruz. Tabi bu işler nasip kısmet işi. İnşallah bu görev bana verilmesi durumunda, tüm bilgi, birikim, tecrübem ve ekibim ile birlikte çalışacağım” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.