RECEP ÇETİN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NİN KONUĞU OLDU

takoz recep4
Beşiktaş’ın efsane oyuncularından Takoz Recep lakaplı Recep Çetin ve Beşiktaş Spor eski kulüp yöneticilerinden Adnan Deniz, geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaşlılar Derneği’nin konuğu oldu, dün de Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde öğrencilere konferans verdi.
Aynı gün akşam Dörtyol Beşiktaşlılar Derneğini ziyaret ederek taraftarlarla bir araya gelen Recep Çetin, dün de Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde öğrencilere sporu sevdirmek ve özendirmek adına bir konferans verdi.
Gerçekleşen konferansa Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya, İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu, Okul Müdürü Ali Arslan’ın yanı sıra Dernek Başkanı Abdullah Karabulut ile Dernek Yöneticilerinden Ahmet Avcı ve Rıza Karaca katıldılar.
Öğrencilerin soru yağmuruna tuttuğu Recep Çetin özellikle Türk Futbolunun genel yapısına değinirken şike konusuna da açıklık getirdi ve bu konuda Federasyona yüklendi.
Konferans sonrasında Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk hemşerisi Recep Çetin’e bir plaket, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’de çiçek takdim etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.